Görüş Bildir
Haberler
Müller: "Umarım Aptal Gibi Gözükmemişimdir"

Müller: "Umarım Aptal Gibi Gözükmemişimdir"

Fatih
16.06.2014 - 22:41

Müller: "Umarım Aptal Gibi Gözükmemişimdir"

Almanya'nın Portekiz'i 4-0 yendiği maça damgasını vuran oyuncu, Pepe ile yaşadıkları kırmızı kart pozisyonunu anlattı.

Portekiz karşısında yaptığı hat-trick ile Almanya Milli Takımı forması ile Dünya Kupaları'ndaki 8'inci golünü kaydeden Müller 'in keyfi yerinde.

Karşılaşma sonrası Alman televizyonu ARD'ye konuşan oyuncu 'Açılış maçında güçlü bir rakibe karşı üç gol birden atmak çok güzel bir duygu. penaltı pozisyonunda vuruşu kullanmaktan çekinmedim. Çünkü ben son 4 yılda dünya futbolunda iz ırakan bir oyuncuyum. Bu tip şeylerden korkmam.' ifadelerini kullandı.

Portekiz karşısında ilk 20 dakikada zorlandıklarını ifade eden Müller, 'Maçın ilk dakikalarında zorlu bir maç geçeceğini düşünüyordum. Topla oynamadığımız bölümlerde güneş de bizi zorluyordu. Ama daha sonra biraz geriye çekildik ve hızlı ataklarla istediğimizi elde ettik.' dedi.

Pepe'nin kendisine yaptığı hareket nedeniyle kırmızı kart görmesi ile ilgili de konuşan Bayern Münihli oyuncu, 'O poizsyonu televizyondan yeniden izlemek istiyorum. Benim açımdan doğru bir karar gibi duruyor. İlk hareketinde darbe aldım. Ama ikinci hareketinde nasıl göründüğümü merak ediyorum. Umarım aptal gibi gözükmemişimdir. Kimseyi provoke etmek gibi bir niyetim yoktu. O an neler yaşandığını tam bilmiyorum.' şeklinde konuştu.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/5447/mill...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın