Görüş Bildir
Haberler
Muhtar Mahallede Görmek İstemediklerini Sıraladı ve Uyardı: Eşek Sudan Gelene Kadar Döverim

Muhtar Mahallede Görmek İstemediklerini Sıraladı ve Uyardı: Eşek Sudan Gelene Kadar Döverim

Onedio Medya
30.11.2015 - 17:03 Son Güncelleme: 30.11.2015 - 17:28

Gebze'nin Arapeşme Mahallesi Muhtarı Remzi Kandaz, Facebook'tan bir mesaj yayınlayarak mahalleliyi uyardı. Kandaz, 'Kız çocuklarının akşam ezanından sonra parklarda velisi olmaksızın dolaşmasını görmek istemiyorum. Buna karşı davrananları eşek sudan gelene kadar döverim, bilmiş olun. Beni bilirsiniz. Sevmesini de iyi bilirim, dövmesini de. Benden söylemesi' yazdı. Kandaz bu paylaşım sonrası yaptığı açıklamada 'Ben hayatım boyunca kendi çocuklarıma bile bir tokat vurmuş değilim. Bu paylaşımımda art niyetim yok' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gebze Arapçeşme Mahallesi Muhtarı Remzi Kandaz Facebook’taki paylaşımı ile dikkat çekti. Remzi Kandaz, ’Mahallemizin gençlerine duyurulur’ başlıklı paylaşımında, şu uyarılarda bulundu:

DHA'nın haberine göre, Remzi Kandaz’ın tehdit içeren paylaşımları tepki görürken, vatandaşlar muhtarın üzerine düşmeyen görevlerle uğraştığını söyledi.

'Bu paylaşımımda art niyetim yok'

'Bu paylaşımımda art niyetim yok'
İçeriğin Devamı Aşağıda

Herkesin çocuklarına sahip çıkmasını isteyen Remzi Kandaz, 'Herkes çocuklarına sahip çıksın. Gece 12, 13 ve 14 yaşlarında kız ve erkek çocuklarının velisi olmadan, ağızlarında sigara parklarda, sokaklarda ne işleri var? Ben bu duruma üzülüyorum. Kendi çocuklarımda görmek istemediklerimi, mahallemin ve komşularımın çocuklarında da görmek istemiyorum. Başlarına bir şey geldiği zaman herkesten çok ben üzülüyorum. Keşke diyeceğimize şimdiden önlemimizi almaya davet ediyorum. Çocuklarımıza şimdiden sahip çıkalım ki ileri de keşkeler demeyelim. Ben hayatım boyunca kendi çocuklarıma bile bir tokat vurmuş değilim. Bu paylaşımımda art niyetim yok' dedi. 

Mesut IŞIK- Büşra KAYA/DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
131
40
17
16
5
5
2