Görüş Bildir
Haberler
Muharrem Usta: 'Bu Yaşananlar Provokasyon'

Muharrem Usta: 'Bu Yaşananlar Provokasyon'

Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası açıklama yapan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, yaşanan olaylar sonrasında üzgün olduğunu belirterek bunların provokasyon olabileceğini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, olaylı Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Yaşanan olayların provakasyon olduğunu belirten Muharrem Usta, futbol ikliminin bozulmasına müsade etmemeleri gerektiğini söyledi.

Muharrem Usta’nın yatığı açıklamalar şöyle:

“Hakemin darp olayıyla ilgili üzgünüm, geçmiş olsun dedim yanına da gittim. Onur’un karşılaştığı durumla ilgili ayrıca üzüntülüyüm. Bu akşamki olaylar sıradan olay değil. Bu olay muhtemel bir provokasyonun izlerini taşıyor. Tedbirlerin alınmadığını gördüm. Herkes şundan emin olsun Trabzonspor üzerine gelmekte olan provokatif türlü eylemlerin lekelediği bir kulüp olmayacak. Trabzonspor’un geleceğine kimsenin ipotek koymasına izin vermeyeceğiz. Bu tabloyla ilgili çözümü kesinlikle bulacağımıza inanıyoruz. Karbon kağıdı gibi 2 kez üst üste yaşanan olaylar normal olaylar değildir. Bunun altını çizmek istiyorum. En küçüğü bile olsa böyle olayları tasvip etmiyorum. Akyazı’ya yeni bir umutla geçmek adına, Türkiye’deki tüm kamuoyundan da son yaşananlardan Trabzonspor’a dolayı destek vermesini istiyoruz. Futbol ikliminin bozulmasına müsade etmemeliyiz. Futbolun gerçekleri bunlarla örtüşmez. Trabzonspor taraftarı sıkıntılı, yaşananlardan üzüntü duyan taraftarımız var. Üzüntü şiddete dönüşmediği sürece taraftarıyım.”

Sporcope

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Hançer

Fair Play Türkiye'de sökmüyor, kanıtı.

Buse Toprak

al işte ezik başkan kalk delikanlıysan eleştirsene taraflatırı binlerce kişilik provakasyon organizasyonu mu ? biri bayrak indirir, biri forma alan taraftarı... Devamını Gör

JALK

YA YALANINIZA SOKAYIM SİZ BAŞLI BAŞINA PROVOKASYONSUNUZ!