Görüş Bildir
Haberler
Muğla'da Dehşet: Yatalak Ablasını Zehirleyerek Öldürdü!

Muğla'da Dehşet: Yatalak Ablasını Zehirleyerek Öldürdü!

Kübra Köklü
27.01.2023 - 16:30 Son Güncelleme: 27.01.2023 - 19:45

Muğla'da yaşayan 60 yaşındaki Uğur Öner, birlikte yaşadığı 63 yaşındaki Alzheimer hastası ablası Canan Öner'e tuz ruhu içirerek öldürdü. Kendisinin de tuz ruhu ve kolonya içtiğini söyleyen Uğur Öner, hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uğur Öner'in, 10 yıldır ablasıyla birlikte yaşadığı öğrenildi

Uğur Öner'in, 10 yıldır ablasıyla birlikte yaşadığı öğrenildi

Muğla'nın Menteşe ilçesi Orta Mahalle Mantarlar Sokak'ta meydana gelen olayda Uğur Öner, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayıp, yaklaşık 10 yıldır aynı evde birlikte yaşadığı Alzheimer hastası olan yatalak ablası Canan Öner'in öldüğünü söyledi.

Uğur Öner, gözaltına alındı

Uğur Öner, gözaltına alındı

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Canan Öner'in yaşamını yitirdiği belirlendi.

Canan Öner’in cenazesi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı. Uğur Öner, polise bakmakta zorlandığı için ablasına tuz ruhu içirdiğini, kendisinin de tuz ruhu ve kolonya içtiğini söyledi.

Hastaneye kaldırılan Uğur Öner, tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Öner'in emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
9
3
2
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Toplumdaki psikolojik tahribatı dindirmek için yeni iktidarın yapması gereken ilk şey her mahalleye devlette kadrosu olan ama kendilerinin bile ne yaptıkları... Devamını Gör

Birşeyler

Çok yazık

beybi shark

senin ben editör gibi yazacağın yazıyı... Sana Türkçe dersi veren hocayı, Türkçe dersinde sana notunu paylaşan sınıf arkadaşını, sana o dersin sınavında kopy... Devamını Gör