Görüş Bildir
Haberler
Mourinho Manchester United'ın Başına mı Geçiyor?

Mourinho Manchester United'ın Başına mı Geçiyor?

Ulaş
19.12.2015 - 14:53

Chelsea'den gönderilen dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'nun, bir diğer İngiliz ekibi Manchester United'ın başına geçeceği iddia edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İngiliz basını, Chelsea ile yolları ayrılan teknik direktör Jose Mourinho'nun yeni durağının Manchester United olabileceğini yazdı.

The Independent gazetesi, 'Kovulan Chelsea Teknik Direktörü bundan sonra gideceği kulüp olarak Manchester United'ı hedefliyor' başlıklı haberinde, Portekizli hocanın Kırmızı Şeytanlar'a gitmeyi düşündüğünü iddia etti. Manchester United'ın sahasında Norwich City ile oynayacağı maçın, Louis van Gaal'in kaderini tayin edeceği belirtildi. Manchester United'ın bu maçı kaybetmesinin, tecrübeli hocanın kovulmasına yol açabileceği vurgulandı.

İngiliz basına konuşan Mourinho'nun menajeri ise 'Jose, Perşembe günü işine son verilmesinin ardından tatile çıkmıyor. Yorgun değil. Tatile ihtiyacı yok. Çok pozitif ve ileriye bakıyor' dedi.

'Abramovich imparatorluğu yeniden kuruyor'

The Daily Telegraph'ı, 'Abramovich imparatorluğu yeniden kuruyor' başlıklı haberinde, Rus milyarderin Chelsea'nin idman sahasına gidip futbolcular ile görüştüğü belirtildi. Fildişi Sahilli yıldız Didier Drogba'nın da yeni Chelsea'de yer alabileceği iddia edildi.

Öte yandan futbolculardan takımın toparlanmasını isteyen Abramovich'in, 'Jose Mourinho'nun işine son vermek istemedim' dediği vurgulandı.

  • DHA
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
2
1
0
0
0