Görüş Bildir
Haberler
Mourinho: "Hazard Harika Bir Oyuncu"

Mourinho: "Hazard Harika Bir Oyuncu"

Fatih
08.02.2014 - 23:14

Mourinho: "Hazard Harika Bir Oyuncu"

23 yaşındaki oyuncuya övgüler yağdıran Portekizli teknik adam, ligin favorisi olmadıklarını söyledi.

Chelsea menajeri Jose Mourinho , Newcastle karşısında hat-trick yapan Eden Hazard'ın harika bir form yakaladığını söyledi.

Premier Lig'in 25. haftasında Newcastle ile karşılaşan Chelsea, Hazard'ın buluduğu üç golle maçtan galip ayrıldı ve lig liderliğini eline geçirdi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunann Portekizli teknik adam, 23 yaşındaki Belçikalıyı 'Onun performansı diğer maçlardan farklı değildi.Tek fark ilk defa hat-trick yapmasıydı. Hull, City, United, Liverpool maçlarında da aynıydı. O çok tutarlı, hırslı ve harika bir performans sergiliyor.' sözleriyle övdü.

Mourinho bu sezon favori olmadıklarını da, 'Bence iyi oynadık. İlk yarıyı en iyi şekilde geçirmedik ama uzun süredir iyi oynadık. Şu anda lig lideriyiz ama bence Chelsea bu sezonun favorisi değil.' ifadeleriyle dile getirdi.

'HAZARD HER ŞEYİ HARİKA YAPTI'

Newcastle Teknik Direktörü Alan Pardew ise Hazard'dan, 'O çok iyi oynadı çünkü arkasında güçlü bir ekip vardı. Bence ikinci gol çok gerçekten klastı. O her şeyi harika yaptı. Bu yüzden o üst düzey bir oyuncu.' sözleriyle bahsetti.

Chelsea'nin lig şampiyonluğu için iyi bir fırsat yakaladığını belirten Pardew, 'Çok iyi takımlar. Sahip oldukları tekniksel yetenek ve çalışma hızları olağanstü. Mourinho yönetimindeki Chelsea ile birçok defa oynadım. Bu maçta da diğerlerinde olduğu gibi iyi iş çıkardı. Ligi kazanmak için iyi bir şans yakaladılar.' şeklinde açıklamalarda bulundu.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/447/ingil...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın