Görüş Bildir
Haberler
Motta: "Şenol Hoca Hücum Futbolunu Seviyor"

Motta: "Şenol Hoca Hücum Futbolunu Seviyor"

Enver K.
12.07.2015 - 17:07
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş’ın Brezilyalı sol beki Ramon Motta, Teknik Direktör Şenol Güneş’in harika bir iş çıkaracağını düşündüğünü söyledi.

Teknik direktör Şenol Güneş’in geçen sezon Bursaspor’da harika işler çıkardığını belirten Motta, Beşiktaş’ta da aynısını yapacağını düşündüğünü açıkladı. Beşiktaş’a yeniden gelmesi gündemde olan Quaresma’nın çok yetenekli bir oyuncu olduğunu ifade eden Ramon Motta, stadın tamamlanacak olması ile beraber tarihe geçmek istediklerini söyledi.

Motta’nın basın toplantısında yaptığı açıklamalardan satırbaşları şu şekilde:

“İYİ OLAN FORMAYI ALACAKTIR”

“Kamp süreci çok iyi devam ediyor. Hocamız yavaş yavaş tempoyu yükseltiyor. Tosic çok iyi bir oyuncu. İsmail Köybaşı da keza öyle. Ben 2 senedir buradayım, maç devamlılığım var. Hocamız herkese eşit davranacaktır. İyi olan formayı kapacaktır. Bu sene daha başarılı olacağımızı düşünüyorum. Şenol Güneş geçen sene Bursaspor’da harika bir iş çıkarttı. Hocamızın bu sene de aynı şekilde iyi bir sezon çıkartacağını düşünüyorum.”

“VODAFONE ARENA’DA TARİHE GEÇMEK İSTİYORUZ”

“Beklentiler çok yüksek. Oyuncular olarak bizim de kendi içimizde beklentilerimiz yüksek. Yeni stadımızla beraber tarihe geçmek istiyoruz. Vodafone Arena’da oynadığımız ilk sezonda şampiyonluğa erişmek istiyoruz. Demba Ba’nın ayrıldığını duyduğumda benim için sürpriz oldu ama Cenk gibi, Mustafa gibi iyi forvet oyuncularımız var. Maç ritmini bulurlarsa başarılı olacaklardır.”

“OUARESMA ÇOK YETENEKLİ BİR OYUNCU”

“Quaresma çok yetenekli bir oyuncu. Transfer olursa muhakkak katkı verir. Kulübü ve Türkiye’yi yakından tanıyor. Yabancı hakkının yukarı çekilmesiyle beraber kazanan Süper Lig olacaktır. Takımlar kaliteli ve yıldız isimleri kadrolarına eklemeye başladılar. Bu, Türk futbolunun marka değerini yükseltecektir. Kısa bir süredir Şenol hocayla çalışıyoruz ama gördüğüm kadarıyla hücum futbolunu seven bir tarzı var.”

Sports

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0