Görüş Bildir
Haberler
Motorola'dan Akıllı Saat Moto 360!

Motorola'dan Akıllı Saat Moto 360!

Batuhan
19.03.2014 - 10:33

Motorola'dan Akıllı Saat Moto 360!

Android Wear'ın duyurulmasıyla birlikte üreticiler de harekete geçti. Motorola, yeni işletim sistemine sahip akıllı cihazı Moto 360'ı tüketicilerin beğenisine sundu.

Google'ın akıllı saatlere özel işletim sistemi Android Wear'ı duyurmasının ardından üreticiler harekete geçti. Yeni akıllı saatini Moto 360'ı duyuranMotorola, bu ürün ile Google'ın yeni işletim sistemine sahip bir akıllı saati duyuran ilk markalar arasındaki yerini aldı.

Yüksek kaliteli malzeme

Şirketin resmi blogunda yer alan duyuruda, Moto 360'ın yaratım süreciyle ilgili bir videoya yer verilirken saatin yüzyıldır insanlar için önemli bir aksesuar olduğuna vurgu yapılıyor. Akıllı saati modern klasik bir saat tasarımına kavuşturmayı hedeflediği belirtilen Moto 360'da yüksek kalitelideri ve metal kullanıldığının altı çiziliyor.

Sesli komut sistemi

Moto 360'ın tek dikkat çekici yanı tasarımı değil. Sesli yanıt sisteminesahip cihaz kullanıcılara çağrılar, e-postalar, hatırlatmalar, notlar gibi bildirimleri de sağlıyor. 2014 yılı yaz aylarında rafalardaki yerini alması beklenen cihazın fiyatı ise henüz bilinmiyor.

Shift Delete

Kaynak: http://shiftdelete.net/motoroladan-ak...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0