Görüş Bildir
Haberler
Motorola’da Android L Denemeleri Başladı

Motorola’da Android L Denemeleri Başladı

Teknolopi
14.07.2014 - 23:35 Son Güncelleme: 14.07.2014 - 23:47

Motorola’da Android L Denemeleri Başladı

Gizemli bir yazımızda yeniden sizlerle karşınızdayız. Motorola‘nın üretmekte olduğu yeni gizemli telefonunu size olabildiğince tanıtmaya çalışacağız. Yabancı basın kaynakları, telefonumuza Moto X+1 adını vermişler. Geçen sene itibariyle test aşamasında olanMoto X+1 hakkında söylentiler çıkıyordu.

Son aldığımız söylentiye göre Android L sistemini entegre etmeye çalıştıklarını olduğunu gösteriyor. Paylaştığımız görselde, başka bir cihazada ait olabilir, Moto X+1′de ait olabilir. Hiç kimse gerçekMoto X+1 bilmiyor. Sır gibi saklıyorlar. Eğer resme dikkatli bakarsak telefonun boyutu 5 inch ila 5,5 inch arasında olabilceğini tahmin ediyoruz. Nexus 5 ile karşılaştırdığımızda bir tık büyük olabilir.

Verizon İletişim Şirketine ait olduğunu gözlemlediğimiz bazı uygulamalar içeriyor.(Belki Türkiye’de piyasaya çıkarsa Turkcellveya Vodafone alması muhtemel.)

Son olarakta bu yaz sonu veya sonbahar başında çıkmasını bekleniyor. Diğer özelliklerini paylaşmak isterdim ama gizemli telefonun özellikleri’de gizli olur.

Kaynak: http://teknolopi.com/motorolada-andro...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın