Görüş Bildir
Haberler
Mosturoğlu: "Bizi Sürekli İstifa Ettiriyorlar"

Mosturoğlu: "Bizi Sürekli İstifa Ettiriyorlar"

Fatih
03.09.2014 - 21:28

Mosturoğlu: "Bizi Sürekli İstifa Ettiriyorlar"

Fenerbahçe camiası, Başkanvekili Abdullah Kiğılı'nın istifası sonrası yeni ayrılıklar yaşanacağı iddiasıyla sarsılırken, yönetim kurulunun önemli isimlerinden avukat Şekip Mosturoğlu, açıklamalarda bulundu.

'Benim ve arkadaşlarım için istifa ediyor diyenin ya Fenerbahçe'den haberi yok, ya da iyi niyetli değil' diyen Mosturoğlu, yaklaşık 3 aydır, kendisini başta olmak üzere bazı yöneticiler hakkında sosyal medyada, 'ayrılıyorlar' söylentilerinin çıkarıldığını söyledi.

Bu durumun kendilerini üzdüğünü de ifade eden Mosturoğlu, 'Görevimin başındayım, camiamızın önüne çıkıp oy istedik ve çalışma taahhüdü verdik. Niçin ayrılalım, ayrılmış olsam bu zaten hemen duyulur. Sosyal medyada, adlarının önünde Fenerbahçe logosu veya adı bulunan bazı takma isimli adresler bizi sürekli istifa ettiriyorlar. Bunlara lütfen inanmayın' dedi.

Şekip Mosturoğlu, istifa edeceği söylenen Ömer Temelli ve Tolga Deniz Aytöre'nin de görevlerinin başında olduğunu söyledi.

Mosturoğlu, 'Üstelik bu yıl 20. şampiyonluğu yaşayıp 4. yıldızı takacakken niçin görevimizi bırakalım ki' demekten de geri kalmadı.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın