Görüş Bildir
Haberler
Moral düzeltmenin 10 yolu..

Moral düzeltmenin 10 yolu..

Sebastian
30.08.2014 - 14:29 Son Güncelleme: 31.08.2014 - 12:40

Moral düzeltmenin 10 yolu..

Gazete okumayı çok sevmiyorum. Ne biliyim hoşuma gitmiyor. Her haberi özellikle yanımda biri varsa okumak zorundaymışım gibi hissediyorum. Bir de “edebiyatçı çocuk” tiplemeleri vardırya, nefret ederim onlardan. “Starbucksta kahvemi yudumlarken gazete keyfi yapıyorum.. sen napıyorsun bakiyimm” iğrençsiniz he.. Sonra dedim eski sevgiliyi düşünmekten başka yapılacak çok güzel şeyler olmalı. Laf aramızda bugünde hiç dışarı çıkasım yok böyle havalardan nefret ediyorum. Neyse, dedim kalk, bilgisayara otur, aç google’ı bildiğin gazeteleri yaz, oku. Al sana gazete. Ohh hem sayfa çevirme derdi yok, elim kokacak korkusu yok. Üşengeçliğin son raddelerindeyim sanırım.. Millet gider sabahları siyaset bölümünü ne bileyim işte ülkeyi ilgilendiren haberleri okur, bense ya teknoloji bölümünü okur “baba bana şu telefondan alsana yaaa” derim ya da “aa adriana lima mı o bakiyim versene bi” bölümlerini incelerim. Neyse açtım google’ı. Bildiğim tüm gazete adlarını yazdım. Başladım okumaya.

 Bir sayfada “Moralinizi düzeltmenin 10 yolu” yazıyordu. Aha dedim benim için yazılmış bir haber.. Ben bunu okuyacağım ve o gerizekalıyı da unutacağım! Başladım okumaya..

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Dışarı çıkın

1. Dışarı çıkın

Ne diyor şimdi bu? Dışarı çıkınmış. Çıktık da bi bokumuza yaradı sanki. Hem hava kötü, olmuyor içim darlanıyor dışarda be adam!

2. Spor yapın

2. Spor yapın

Kusura bakmayın ama sporla mutluluğu sağlayacağımı hiç inanmıyorum. Ne olacak yani? “Koşuyorum, eğer 3km daha koşarsam eski sevgilimi unutacağım” diye bir mucize gerçekleşecek de biz mi bilmiyoruz?

3. Çocuklarla ilgilenin

3. Çocuklarla ilgilenin

Okurken diyorum ki kendi kendime; bu maddelerden illaki biri benim moralimi düzeltecek! Yok yani, düzeltmeli! Ne çocuğu ne ilgilenmesi ya, gidip çocuğa mı anlatayım derdimi ? “Ne zaman bana geri dönecek sence yavrucak?” mı diyeyim? Yok, bu da işe yaramadı..

4. Dans edin

4. Dans edin

Hani madem yazıyorsunuz, biraz inandırıcı olun ya. “Aşk acısı çekiyorum geberiyorum özlemekten” diyerek Tarkan’ın sevdanın son vuruşu şarkısında hop kalkıp hop zıplayacak mıyım?

5. Dostlarınızla konuşun

5. Dostlarınızla konuşun

Yukarda Allah var en iyi yaptığım şeydir. Ama bir boka yarasaydı heralde seni okumazdım di’mi gerizekalı gazete? Hepsi bir zaman sonra “of yeter ama”larla bitiriyor konuşmaları..

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayal kurun

6. Hayal kurun

Hayal kura kura bir hal oldum ben zaten! Ne hayalinden bahsediyorsun hala? Hayallerim hayal oldu diye bir şarkı geldi aklıma bunu okurken, yok bu da sarmadı beni..

7. Moralinizi düzeltecek şeyleri liste yapın

7. Moralinizi düzeltecek şeyleri liste yapın

Dedim tamam buldum ben şimdi bunları kağıda yazacağım ve moralim yerine gelecek! Nerde.. Ben yazdıkça daha da sinirleneceğim! “Mesaj atsın, sürünsün, köpeğim olsun, kapımda ağlasın, benden kopamasın”..

8. Kaybolun

8. Kaybolun

Bu başlığın altına da “hiç gitmediğiniz yerlere gidin” diyor. Oralara gitsem eski sevgilim gelir mi ya. Dur belki olur he diyerek gitti.. Saçmalayın, oturdum oturduğum yerde.

9. Bağırın

9. Bağırın

Al işte.. Bağırayım da annem bana içeriden “noluyor be gerizekalı” diye söylensin mi?

10. yu yazamayacak haldeyim şuan..

10. yu yazamayacak haldeyim şuan..

Hiçbir şey bir insan kadar mutlu edemeyecek düzeyde.. Ya eski sevgilin gelecek tıpış tıpış, ya da sen ona gideceksin. İkisi de mi olmuyor? Yenisine doğru yürüyeceksin..

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
255
231
130
118
78
54
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?