Görüş Bildir
Haberler
Monday Night RAW değerlendirmesi.

Monday Night RAW değerlendirmesi.

4 Temmuz Özel RAW!

4 Temmuz gecesi RAW oldukça renkli bir segment ile başladı. ABD'nin Bağımsızlık Günü kutlaması nedeniyle, neredeyse tüm WWE Superstarları birlikte yemek yedi fakat yemek esnasında iş yemek savaşına döndü ve ortaya oldukça renkli görüntüler çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Champion vs. Champion

WWE Şampiyonu ' The Lunatic Fringe ' Dean Ambrose ile Kıtalararası Şampiyonu The Miz karşı karşıya geldi. Bu maçın aynısını geçen hafta ki Smackdown şovunda MizTV segmentinden sonra görmüştük ve Ambrose maçtan galip ayrılmıştı. Bu hafta yine aynı maçı izledik ve yine Ambrose galip ayrıldı. Maç bitti Ambrose galibiyetini kutlarken arenada The Second Coming duyuldu. Seth Rollins ringe doğru gelirken Ambrose da ringden çıktı ve Rollins'e doğru yürüdü, ikili rampada bakıştıktan sonra Rollins rakibi Dolph Ziggler'i beklemek için ringe girdi. Ambrose tam gidiyordu ki döndü ve yorumcu masasına oturdu.

Maç klasik ve sıkıcıydı aklımda kalan tek şey ise Miz'in Dirty Deeds'i satmaya çalışmasıydı.

Seth Rollins vs. Dolph Ziggler

Maçı heyecan ile beklediğimi fakat çok zevk alamadığımı söylemem gerek, bence maç beklentilerin altında kaldı çünkü iki yetenekli isim karşılaştı ama dediğim gibi öyle beklediğim gibi olmadı. Maçı Ziggler almasını cidden çok istedim ama Rollins'e verecekleri bariz belli bir şey ikisi de çok sevdiğim isimler ama Ziggler'e push lazım onu da vermiyorlar. Ziggler'in şuan jobber olarak kullanılmasına ciddi anlamda üzülüyorum.

Maç Pedigree ile bitti fakat olaylar bitmedi Ambrose ile Rollins laf dalaşına girdi ve Rollins klasik olarak ' O kemer benim! ' tarzından cümleler sarfetti. Segment Ambrose'un Rollins'e yorumcu masasına Dirty Deeds yapmasıyla bitti,ve WWE Şampiyonu Dean Ambrose ayakta kalan isim oldu.

The Club ve John Cena mevzuları

Dün gece segmenti Cena açtı ve konuşmasını yaptı peşine de zaten hemen The Club geldi onlarda da konuşmayı AJ Styles yaptı ve ringin etrafını sardılar fakat, O DA NE! Enzo & Big Cass geliyor bu arada Enzo & Big Cass şirkette açık ara favorim.Neyse Enzo & Big Cass geldikten sonra ringin içinde çıkan kavgadan Face taraf galip ayrıldı ve ringi temizlediler.Segment cidden çok hoşuma gitti.

Battleground için The Club vs John Cena/Enzo & Big Cass maçı da açıklandı bence zevkli geçecek bir maç.

Enzo & Big Cass'e de push geliyor bence gelsin de zaten Tag Team Divison için çok önemliler.

Gelelim Main Event'e

Main Event için 16 kişilik elemeli tag-team maçı duyurulmuştu Team USA (Big Show, Apollo Crews, Zack Ryder, Kane, Jack Swagger, Mark Henry, Bubba Ray Dudley, D-Von Dudley) vs. The Multinational Alliance (Sheamus, Chris Jericho, Kevin Owens, Sami Zayn, Cesaro, Sin Cara, Kalisto, Alberto Del Rio)

Maç bence güzel ve eğlenceliydi kazanan taraf maçın sonunda Zack Ryder'ın Sheamus'a yaptığı Rough Ryder ile Team USA oldu maçı Ryder'ın bitirmesine de ciddi anlamda sevindim fakat saçma bir roll-up ile elenen Cesaro'yu da unutmamak lazım. Benim diğer görüşüm ise maçı Jack Swagger'a bitirtebilirlerdi çünkü ABD için çok önemli bir günde böyle bir maçta ABD milliyetçisi gimmickli bir adamın bitirmesiyle kazanılsaydı daha güzel olurdu.

Benden bu kadar güzel bir RAW'ı geride bıraktık görüşmek üzere.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın