Görüş Bildir
Haberler
Moggi: "Sneijder, Juve İçin Yeterli Değil"

Moggi: "Sneijder, Juve İçin Yeterli Değil"

Batuhan
09.01.2015 - 12:56

İtalyan eski yönetici, Hollandalı yıldızın Juve'de ilk 11'de başlamasının mümkün olmadığını düşünüyor.

İtalyan eski yönetici, Hollandalı yıldızın Juve'de ilk 11'de başlamasının mümkün olmadığını düşünüyor. Juventus 'un eski sportif direktörü Luciano Moggi , Galatasaray 'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder 'in siyah beyazlı kulüp için yeteri kadar iyi olmadığını savundu.

Yıldız oyuncunun menajeri, hafta başında yaptığı açıklamada, iki kulübün yetkililerin masaya oturduğunu ifade etmişti. Ancak Moggi, son senelerde Sneijder'in büyük bir düşüşte olduğunu ve Juve'ye yakışmayacağını belirtti.

İtalyan yönetici, Radio Crc 'ye verdiği demeçte, 'Sneijder? Eğer görevde ben olsaydım, bu anlaşma asla olmazdı. Son yıllarda pek bir şey yapmadı ve takıma güç katacağına hiç inanmıyorum. Yedek kulübesi için alıyorlarsa, sıkıntı yok ancak ilk 11'de oynamasına imkan yok.' dedi.

30 yaşındaki futbolcunun Galatasaray ile Haziran 2016'ya kadar sözleşmesi bulunuyor. Sarı kırmızılılar ise, uygun bir mebla teklif edilmesi halinde Hollandalı'yı elden çıkarabileceklerini açıklamıştı.

Yönetim 20 milyon avroluk serbest kalma maddesinin karşılanmasını talep ederken, Juve yetkilileri çok daha düşük bir fiyata transferi kapamayı istiyor. Aradaki büyük uçurum nedeniyle görüşmelerden nasıl bir sonuç çıkacağı büyük merak konusu.

Goal

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/444/italy...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0