Görüş Bildir
Haberler
Mobil Uygulama Fuarı Ve Dijital Girişimcilik Ödülleri Çok Yakında

Mobil Uygulama Fuarı Ve Dijital Girişimcilik Ödülleri Çok Yakında

Onedio Medya
21.03.2014 - 15:31

Mobil Uygulama Fuarı Ve Dijital Girişimcilik Ödülleri Çok Yakında

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nden güzel bir proje geliyor.

YAZAN

Sarp Kürkcü

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin İstanbul Kalkınma Ajansı’nden hibe desteği alarak yürüttüğü Mobil Teknolojileri Geliştirme Laboratuvarı Projesi kapsamında bir fuar çalışması var.

Mobil Uygulama Fuarı adındaki bu etkinlik, bilişim ve mobil uygulama sektörleri başta olmak üzere konuya dair ilgisi olan her sektörden önemli temsilcileri bir araya getirme niyetinde. 25 Nisan 2014 Cuma günü saat: 14:30’da İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Yerleşkesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen bu etkinliğin bir de ödül kısmı bulunmakta.

Mobil Uyuglama Fuarı’nın bünyesinde bir de yarışma düzenleniyor. Bu yarışma sonucunda kazananlara Dijital Girişimcilik Ödülleri verilecek. Başvurmak için herhangi bir eğitim kriteri bulunmamakta. Başvuru koşullarıysa şu şekilde:

Yarışmaya başvuran adaylardan gününe kadar hazırlamış oldukları uygulamanın ve dijital fikirlerin genel amaçları, faydaları ve kullanım biçimlerine dair bilgi veren ve uygulamanın / dijital fikirlerin ekran görüntülerini içeren bir PowerPoint sunumu hazırlamaları ve aynı zamanda 5 sayfayı geçmeyecek bir PDF dosyası hazırlayıp tarafımıza iletmeleri gerekmektedir.

Sunumların incelenmesinin ardından ön değerlendirme sonuçları 18 Nisan 2014 Cuma tarihine kadar katılımcılara belirttikleri eposta adresleri üzerinden veya telefonlarla bildirilecektir.

Ön değerlendirme aşamasını geçerek yarışmaya devam etmesi uygun bulunan adayların 22 Nisan 2014 Salı tarihine kadar uygulamalarının final versiyonlarını Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine ad, soyad, irtibat telefonları ve adresleri ile birlikte göndermeleri gerekmektedir. Adı, Soyadı, İrtibat telefonları ve Adresleri eksik olan başvurular kabul edilmeyecektir.

İlk 5’e giren adayların hepsine; yaklaşık 250 kişinin katılımı beklenen Mobil Uygulama Fuarı’nda fikirlerini sunma imkanı verilecek ve kazanan ilk 3 aday, ödüllerin sahibi olacaktır. Söz konusu fuarda sektörün büyük aktörlerinden bütün sektör oyuncularına kadar herkes beklenmektedir. Fuar ile ilgili teferruatlı bilgi ve programı web sitemizden takip edebilirisiniz.

Daha fazla detay ve ilerleyen günlerde eklenecek bilgiler için buradan ana sayfaya geçebilirsiniz.

Kaynak: http://oyungezer.com.tr/haber/36843-m...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın