Görüş Bildir
Haberler
Mobil Oyun Devi Gameloft Kapanıyor!

Mobil Oyun Devi Gameloft Kapanıyor!

Chucky balboa
10.07.2015 - 14:54 Son Güncelleme: 10.07.2015 - 15:00
İçeriğin Devamı Aşağıda

Asphalt , Modern Combat , Batman , Vegas Gangsteri , Dungeon Hunter ve N.O.V.A gibi gelişmiş grafiklere sahip oyunlar ile iOS , Android ve Windows Phone platformlarında muhteşem oyun deneyimi sunan Gameloft firması zor günler geçiriyor.

Son dönemde grafik şöleni yaşatan oyunlardan daha çok ücretsiz , eğlenceli ve standart grafikli oyunlara yönelen Gameloft , sürpriz bir şekilde stüdyo kapatma kararı aldı.

Gameloft programcısı Kevin Chen , firmanın New York’ta bulunan stüdyosunu kapatıldığını açıkladı. 20’den fazla ülkede oyun stüdyosu bulunan Gameloft’un, New York stüdyosunu kapatma kararı çok ani ve şok edici oldu. Kurumsal merkezi Paris ’te bulunan oyun firmasının neden böyle bir karar aldığı merak ediliyor. Gameloft New York stüdyosundaki çalışanların akıbeti ise belirsizliğini koruyor.

Konuyla ilgili şu sıralar Gameloft’un ücretsiz oyunlarda bulunan uygulama içi satın alma seçeneklerinden beklediği geliri elde edememesi ve bu yüzden New York ofisini gözden çıkardığı konuşuluyor. Diğer bir iddia ise mobil oyunculuğun artık ilerleme gösteremediği ve Gameloft’un bunu görüp küçülmeye gideceği yönünde.

Shiftdelete

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
7
2
2
2
1
1