Görüş Bildir
Haberler
Mobil Ödeme Pazarının Yeni Oyuncusu: "TABLE"

Mobil Ödeme Pazarının Yeni Oyuncusu: "TABLE"

Can Tezel
05.01.2014 - 15:43
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mobil Ödeme Pazarının Yeni Oyuncusu: "TABLE"

ABD’de mobil uygulama pazarında oldukça büyük bir çekişme var. Aynı alanda birçok uygulama yarışırken, firmalar farklılaşmak adına oldukça orijinal fikirlerle akıllı telefon kullanıcılarının karşısına çıkıyorlar. Uzmanlar; mobil ödeme sistemleri ile alınıp – verilecek meblânın 2016 itibariyle dünya çapında 600 milyar $’ı bulacağı düşünüyor. Yine aynı şekilde Allied Market Research isimli araştırma kuruluşu tarafından yayınlanan 'Mobil Cüzdan Piyasası' isimli yeni Piyasa Araştırma Raporu’nda 2020 yılına kadar söz konusu piyasanın yüzde 127.5 oranında büyüyeceği anlamına geliyor. Türkiye'deki rakamlar da bu veriyi destekleyecek şekilde ilerliyor. Yapılan son değerlendirmelere göre Türkiye'de 2.5 milyon kişi mobil ödemeyi tercih ediyor ve bu rakamın da önümüzdeki yıllarda daha da artacağı aşikar. Mobil uygulamalar alanında Türkiye'deki artan talep de, pazara her gün yeni oyuncuların girmesiyle devam ediyor. Temassız ödeme alanında yeni yola çıkan TABLE da bu uygulamaların en yenisi.

TABLE; mobil cihazınızdan üye işyerlerinde cep telefonunuz ile kolay ödeme yapmanızı ve tasarruf etmenizi sağlayan yeni bir uygulama. Türkiye’den bir girişim olan TABLE şu sıralar Aslanoba Capital, Global Startup Battle ve Galata Business Angels'ın da aralarında olduğu bir yatırımcı grubu tarafından yakından takip ediliyor.

iOS ve Android versiyonları ile yakın bir zaman içerisinde yayına hazırlanan TABLE uygulaması ile restoranlar, kafeler gibi üye işyerlerinden check-in olan kullanıcılar tek tuşla menüye ulaşabiliyorlar. Daha sonra gelen hesabı uygulamaya tanımladığınız kredi kartınız ya da PayPal sayesinde program üzerinden de ödemenizi yapabiliyorsunuz. Aynı zamanda bahşiş bırakmayı da online mecraya aktaran bir eklentisi de mevcut.

Diğer bir yandan mekan sahipleri için de basit bir CRM veritabanı olarak kullanılabilecek olan TABLE sayesinde, en sevdiğiniz ürünleri beklenmedik anlarda kazanmak mümkün.

Türkiye'nin önde gelen yazılımcılarının yer aldığı projenin Türkiye'nin ilk global mobil girişimi olma iddiası; beklentileri bir hayli yükseltiyor. Alanında uzman ve tecrübeli bir yazılımcı kadrosuyla yola çıkan TABLE'nin ekibinde, daha önce birçok ulusal mobil projeye imza atmış genç isimler bulunuyor. Sadece yazılımı ile değil, oluşturdukları marka yönetimi inşasıyla da fark yaratacaklarını dile getiren proje yöneticilerinden Zeki ve Altuğ Bey; kısa zaman içerisindeki adından söz ettirecek bir uygulama için yazılım ekiplerine çok güvendiklerini dile getirdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın