Görüş Bildir
Haberler
Mobil Ekran Görüntülerinizi Organize Edin: Screenshotter

Mobil Ekran Görüntülerinizi Organize Edin: Screenshotter

Onedio Medya
21.05.2014 - 13:12 Son Güncelleme: 21.05.2014 - 13:32

Mobil Ekran Görüntülerinizi Organize Edin: Screenshotter

Çoğu zaman akıllı telefonlar üzerinden alınan ekran görüntülerini organize etmek, paylaşmak ve düzenlemek sandığınızdan çok daha zor olabiliyor.

Özellikle mobil ekran görüntüsü almak zorunda olan mobil geliştiriciler bu zorluğun eminim farkındadırlar. Biz de pek çok farklı mobil uygulamayı deneyip incelerken, uygulama içinden ekran görüntüsü almak zorunda kalabiliyor ve bunları yayınlamak için farklı kanallar üzerinden paylaşıyoruz. İşte Screenshotter da tam olarak bu ihtiyaca yönelik olarak hazırlanmış, aslında basit ama önemli bir ihtiyaca cevap veren bir uygulama.

Şimdilik sadece iOS için indirilebilir durumda olan Screenshotter uygulaması, Camera Roll’unuzdaki fotoğrafları ayrıştırarak, ekran görüntüsü olarak aldığınız tüm görselleri tek bir araya getiriyor ve uygulama üzerinden gruplamanızı, paylaşmanızı ve arşivlemenizi sağlıyor.

Mobil fotoğraf paylaşım uygulaması Cluster ekibi tarafından geliştirilen Screenshotter, çok kolay bir ihtiyacı karşılıyor ve kullanıcıları fotoğraf rulosundaki karışıklıktan kurtararak, kendisine kullanıcı kazandırıyor.

Tamamen ücretsiz olan uygulamayı buradan indirerek hemen deneyebilirsiniz.

webrazzi

Kaynak: http://www.webrazzi.com/2014/05/21/mo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0