Görüş Bildir
Haberler
Mitolojiden Mitolojiye Koşan Kadın Zeyna!

Mitolojiden Mitolojiye Koşan Kadın Zeyna!

yvztrkmn
10.11.2015 - 11:53

Zeyna’yı yazmaya kalksak yaz yaz bitmez. Dizi, oyuncular, kurgu, senaryo, çekimler, müzikler hepsi ile çok başarılı bir yapımdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

lucy lawless ile Herkül’ün ilk sezonunda konuk oyuncu karşılaşmıştık.1989 yılından sürekli ekranlarda olmasına rağmen kendisine en çok ün getirecek yapıma performansına hayran kalan ve çıkabilecek hikayeyi çok iyi öngören yapımcılar 1995 yılında ona kendi dizisi (Xena) Zeyna‘yı yapmışlar.

Zeyna yanındaki sevimli ve de saflık abidesi güzeller güzeli Sidekick Gabrielle ile birlikte. Mitolojiden mitolojiye koşar, Yunanistan’dan Mısıra, Hindistan’dan Çin’e kadar tarihte ve mitolojide yer etmiş neredeyse tüm önemli olaylara karışır, bir şekilde tarih ve mitolojinin bizim bugün bildiğimiz şeklini almasını sağlardı.

Bu ikisi kurgu ürünü birer tv karakteriydiler ama ne Herkül kaldı maceralarına katmadıkları ne de golyat. Kendisi sanılanın aksine kesinlikle lezbiyen değildir, Gabrielle ile öpüşme sahneleri ya bir hayat öpücüğü ya da anın gerektirdiği durumlarda gerçekleşen birkaç olaydan ibarettir.

Tabi bunu izleyen yurdum insanının aklında koskoca 6 sezonluk, 6 yıllık diziden bacaklar, memeler ve bu öpüşmeler den başka bir şey kalması da beklenemezdi. Yoksa kim ne yapsın mitolojik olayları, çok tanrılı dinlerden tek tanrılı dine geçişi kendi kurgusuna göre ele alan Zeyna’yı?

Lucy Lawless

Lucy Lawless

Neyse sonuç olarak yıllar öncesinde kalan bu harika yapım geride kaldı ve oyuncular o zamanlara göre çok değişti. Aşağıda Lucy Lawless şimdi ki fotoğraflarını görebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zeyna Tekrar Ekranlara Dönebilir

Şuan içinde bulunduğumuz yıl içinde çıkan dedikodulara göre zeyna tekrar ekranlara dönebilirmiş. Kim bilir belki bizde onunla beraber mitolojiden mitolojiye koşabiliriz tekrar.

Kaynak: http://gazetecadde.net/mitolojiden-mi...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın