Görüş Bildir
Haberler
Mitolojideki Hangi Tanrıçasın?

etiket Mitolojideki Hangi Tanrıçasın?

Trex
23.10.2016 - 02:31

Dünya tarihinde yer alan her medeniyet ve kültürün mitolojisinde tanrı ve tanrıçalar olmuştur. Hint'ten Yunan'a, Mısır'dan İskandinav'a isimleri bugüne kadar gelen tanrıçalardan hangisisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bir sevgilin var mı?

2. Peki bir sevgilide en önemli özellik hangisidir?

3. Bu fotoğrafa baktığında aklına ilk gelen nedir?

3. Bu fotoğrafa baktığında aklına ilk gelen nedir?

4. Peki siyah renk sende hangi duyguyu uyandırıyor?

5. Hayatın bir sinema filmi olsaydı türü ne olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Elinde bir sihirli değnek olsa hangisini değiştirirdin?

7. Hangi dizi/film karakteri senin için diğerlerine göre daha güçlü?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Vahşi Doğanın Tanrıçası: Artemis!

Vahşi Doğanın Tanrıçası: Artemis!

Verdiğin cevaplara göre sen Vahşi Doğanın Tanrıçası Artemis'sin! Her şeyden önce şunu söylememiz gerekir: Senin en öne çıkan özelliğin saflığın. Adeta el değmemiş bir ormanda, dupduru akan bir pınar gibisin. Senin saflığını sonradan elde edilebilir sananlar çoook bekler. Senin saflığın duruluğun doğuştan geliyor. Saflığın katışıksız olduğundan, bunu elde etmeye çalışanlar da çok; fakat, tecrübeyle sabittir avuçlarını yaladılar ;) Ayrıca doğayı çok seviyorsun; orada olduğunda kendini tamamlanmış, huzur bulmuş, hatta Nirvana'ya ulaşmış gibi hissediyorsun. İnsanlardan ziyade, ağacı, çiçeği, hayvanları sevenlerdensin yani, ey doğanın kadını!

Bilgelik ve Savaş Tanrıçası: Athena!

Bilgelik ve Savaş Tanrıçası: Athena!

Verdiğin cevaplara göre sen Bilgelik ve Savaş Tanrıçası Athena'sın! Senin zekanı ölçmek ve bunu kelimelerle ifade etmek o kadar kolay değil. Anlatsak ifade edemeyiz, ifade etsek herkes anlamaz. Bu kısmı sana bırakıyoruz. Fevkaledenin fevkinde bir zekan var ki, dosta (Akalar) güven; düşmana (Truva) korku salar. Bu zekanın türüyse pek bi' pratik olanından. Ne zaman her şey ters gitse, bitti artık denilse senin herkesi şaşırtan bir çözümün elbette vardır çünkü sen Athena'sın!  İşler en sıkıştığı zamanda, o çok çalışan kafandan pırıltılı fikirler çıkar, çıkmasıyla merhem olur en büyük yaralara. Güzel olmaksa senin için hiç mühim değil. Kendini geliştirmeye bakıyor, Pegasus'a binip, 'çocuk da yaparım, kariyer de' diyorsun hunharca :) Seni kıskananlara kötü gözle bakma, seni kim görse, tanısa kıskanır ;)

İhtiraslı Aşk Tanrıçası İştar!

İhtiraslı Aşk Tanrıçası İştar!

Verdiğin cevaplara göre sen İhtiraslı Aşk Tanrıçası İştar'sın! Sen var ya seeen şu hayattan keyif almayı en iyi sen biliyorsun. Tutkun ve karizmanla girdiğin her ortamı dağıtıyor, dengeleri bozuyorsun. Senin bulunduğun yerde kartlar mecburden yeniden karılır! Çünkü sen İştar'sın! Göklerin güzel yıldızı Venüs senin gezegenin! Sen birine aşık olduğun zaman ona bağlılığın, tutkun yerle göğü bir edebilir. Seni kimseler reddedemez. Reddeden ise neye uğradığını şaşırır. Aman dikkat bu kadar hırs başa bela olabilir, arada frene bas ;)

Tanrıçaların tanrıçası Ana tanrıça : Frigg!

Verdiğin cevaplara göre sen Tanrıçaların Tanrıçası Ana Tanrıça Frigg'sin! Sen tam bir iş bitiricisin. Başkaları konuşur sen yaparsın! Yani laf değil icraat insanısın.  İşleri çözüme kavuşturmakta bir numarasın! Anaç tavırların, bazen senden büyük aile bireylerine bile örnek teşkil edebiliyor. Birisinin ağlamak için sıcacık bir omza mı ihtiyacı var? Adres sensin! Fedakar yapın, karakterinin yüceliğinden geliyor. Evlilik ve ilişkileri bu kadar ustaca yönetmen, nam-ı diğer arkadaşlarının “ilişki danışmanı” olman, kişiliğindeki uğurlu yapıyı gözler önüne seriyor. Senin aralarını yaptığın bir çiftin daha ayrıldığı görülmemiştir! :)

Zafer Tanrıçası: Victoria!

Zafer Tanrıçası: Victoria!
1.bp.blogspot.com

Verdiğin cevaplara göre sen Zafer Tanrıçası Victoria'sın! Vee vee veee bir liderle karşı karşıyayız!  Evet, seni anlatmada en kritik kelime: Lider. Yönetici ruhlusun. Seni yönetmek biraz zor. Girdiğin her grup çalışmasında bir şekilde lider oluveriyorsun!  İlişkilerinde de genelde baskın tarafsın! Sana zincir vuracak erkek biraz zor çıkar! Ne yapıp ediyor, hepsini kendine köle etmeyi başarıyorsun ;) Hırslısın doğal olarak; bu yüzden yaptığın işe %100 kendini verebiliyorsun. Kariyer kadınısın. O basamakları sen nasıl istersen öyle çıkıyorsun! Yolun açık olsun ;)

Şafak ve Umut Tanrıçası: Eos!

Şafak ve Umut Tanrıçası: Eos!

Verdiğin cevaplara göre sen Şafak ve Umut Tanrıçası Eos'sun! Sen iyimser bir insansın. Senin kitabında umutsuzluk, karamsarlık yok. Senin hayat felsefen çok net: HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK!   İyimserliğinle etrafa öylesine pozitif bir enerji yayıyorsun ki, insanlar hep senin yanında bulunmak, senden saniye olsun ayrılmamak istiyor. Sen ışıksın, insanlarsa ışığın cazibesine kapılıp etrafında fır dönen pervane böcekleri. Umutsun sen insanlara kısaca, bu kapkaranlık dünyada tünelin ucundaki ışıksın ya da...

Tanrıçaların Tanrıçası: Hera!

Tanrıçaların Tanrıçası: Hera!

Verdiğin cevaplara göre sen Tanrıçaların Tanrıçası Hera'sın! Seni tanımlarken biraz zorlanıyoruz. Şöyle ifade edelim: Seni görüp de çekiciliğin ve cazibene karşı koyabilecek bir insanoğlu zor bulunur. Adeta çekiciliğin sözlükteki karşılığısın. Tek bir hareketinle, tek bir söz ya da bakışınla savaş başlatabilecek güce sahipsin! Dişiliğinin doruk noktasındasın ve bunun farkındasın; nasıl kullanacağını çok ama çok iyi biliyorsun. Bu konuda doktora derecen var diyebiliriz ;) Ayrıca illüminatinin başkanı da olma ihtimalin yüksek. O muazzam planların ve ayak oyunlarından kaçabilecek de kimse yok, ey Olympos'un Hürrem'i :) Önünde saygıyla eğiliyoruz!

Aşk ve Güzellik Tanrıçası: Afrodit!

Aşk ve Güzellik Tanrıçası: Afrodit!

Verdiğin cevaplara göre sen Aşk ve Güzellik Tanrıçası Afrodit'sin! Ahh ahh, senin kadar edalısı, işvelisi ve tabii ki güzeli gelmedi bu kainata. Tarkan'ın dediği gibi

Çiçek gibi tazecik, 

Kıymetli bi tanecik, 

Ana sütü gibi tertemiz... 

Dudu dudu dilleri, 

Lıkır lıkır içmeli, 

Gözleri derya deniz... 

Ve başka bir şarkısında devam ettirdiği gibi

Cennetten gelen 

Bir melekti sanki 

Hayır, asla abartmıyoruz. Güzelliğin dillere destan, tüm acem ülkesi feda olunur yani! Tapılacak güzelliktesin vesselam. Sarı saçlarını bağlasak deli gönüllere, ÇÖZÜLEMEZ (hiç şüphesiz)! Şair edersin sen en odundan odun adamı kısaca!

Bereket ve Aşk Tanrıçası : Freyja!

Bereket ve Aşk Tanrıçası : Freyja!

Verdiğin cevaplara göre sen Bereket ve Aşk Tanrıçası : Freyja'sın! Aaah ah, sen tam bir aşk çocuğusun! Hayalperest tavırların, seni o kadar yaratıcı biri yapıyor ki, giyiminden tut, sevgili seçimine kadar herkes sana özeniyor. Şanslı bir insansın, bu yüzden kart oyunlarında efsaneleşebilirsin kolayca. Ya da şansını başarınla birleştirerek büyük yerlere gelmen çok daha kolay olacaktır hayatta! Mükemmel bir aile yaşantının olacağını da bildirelim! Senin bahtın o kadar açık ki söylenebilecek tek cümle var: Tarih ve talih hayal kuranların hep yanında olmuştur, asla vazgeçme!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1285
601
379
213
90
84
49
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kaja Nora Arendale

neden testlerde sevgilin var mı sorusunda yok cevabına ek ":( " var? Bir sevgilinin olup olmaması niye bu kadar önemli. Kendinizi önemli hissetmek için güzel... Devamını Gör

Busenur Sakata

Bereket ve Aşk Tanrıçası: Freyja