Görüş Bildir
Haberler
Mısır Başbakanı: 'Gülen Sığınma Talebinde Bulunursa Değerlendiririz'

etiket Mısır Başbakanı: 'Gülen Sığınma Talebinde Bulunursa Değerlendiririz'

Onedio Medya
28.07.2016 - 16:09

Fethullah Gülen’in Mısır’a kaçabileceği yönündeki iddialara başbakan düzeyinde yanıt geldi. Mısır Başbakanı Şerif İsmail, Gülen'den iltica talebi gelmediğini ancak gelmesi halinde Mısır'ın bunu değerlendireceğini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mısırlı bir parlamenterin Fethullah Gülen’e sığınma imkânının verilmesini savunmasından sonra Mısır’dan bu konuyla ilgili olarak bu kez Başbakan düzeyinde açıklama geldi.

Devlet haber ajansı MENA’da yer alan habere göre Mısır Başbakanı Şerif İsmail, ülkesine Fethullah Gülen’den iltica talebi gelmediğini ancak talebin iletilmesi halinde Mısır‘ın bunu değerlendireceğini söyledi.

Bozdağ: "Gülen Avustralya, Kanada, Mısır, Güney Afrika ve Meksika'ya kaçma hazırlığında, istihbarat var' demişti

Bozdağ: "Gülen Avustralya, Kanada, Mısır, Güney Afrika ve Meksika'ya kaçma hazırlığında, istihbarat var' demişti

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamalarda Avustralya, Meksika, Kanada, Mısır ve Güney Afrika ile ilgili bazı istihbaratlar geliyor, Gülen kaçarsa yeni bir durum ortaya çıkacak' demişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anadolu Ajansı ise Gülen cemaati mensuplarının 'Mısır'da toplanmaya başladığı ve başkent Kahire'yi bölge karargahı olarak kullanacakları' iddiasını kamuoyuna duyurmuştu.

Binali Yıldırım: 'Vallahi yakışır'

Binali Yıldırım: 'Vallahi yakışır'

Başbakan Binali Yıldırım, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda kendisine yöneltilen 'Mısır medyasında 'Gülen buyursun gelsin' şeklinde çağrılar var. Ne diyorsunuz?' şeklindeki soruya 'Vallahi yakışır' yanıtını vermişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
218
84
23
16
11
3
3