Görüş Bildir
Haberler
Misfit Yeni Giyilebilir Ürünü Flash'ı Duyurdu!

Misfit Yeni Giyilebilir Ürünü Flash'ı Duyurdu!

mustafa
20.09.2014 - 12:02 Son Güncelleme: 20.09.2014 - 13:21

Misfit Yeni Giyilebilir Ürünü Flash'ı Duyurdu!

Misfit yeni giyilelebilir teknoloji ürününü duyurdu. Flash ismindeki ürün fitness asistanı olarak görev yaparken aynı zamanda uyku yönetimi de sağlıyor. Misfit Flash’ın en dikkat çeken özelliği ise 50 dolarlık fiyatı.

Spor ve uyku alanına yönelik bir giyilebilir teknoloji şirketi olan Misfit bu alan için yeni bir ürün daha duyurdu. Misfit’in duyurduğu ürün yine fitness ve uyku asistanı olarak görev yapacak. Bir önceki ürün olan Misfit Shine ile benzer bir ürün olan Misfit Flash diğer üründen fiyatı sayesinde ön plana çıkıyor.

Işıklı yol yardım

Üzerinde herhangi bir ekran bulunmayan Flash kullanıcısı ile iletişimi mobil uygulaması sayesinde yapıyor. Aynı zamanda üzerinde bulunan ışıklar yardımı ile kullanıcısına uyarılar ve bildirimler veren Flash herhangi bir hedef ayarladığınız takdir de o hedefi gerçekleştirene kadar size rahat vermiyor.

Bir bileklik olarak tanımlayabileceğimizi Misfit Flash, çıkan kordonu sayesinde giysilere tutrulabiliyor. Bu sayede de uyku yönetimini kontrol eden ürün, uyku kalitesi ve stresini yakalayabiliyor. Aynı zamanda yakılan kalori, atılan adım, gidilen mesafeyi ölçebilen Misfit Flash bunula birlikte tüm bu özellikleri bisiklet ve yüzme gibi farklı spolarda da uygulayabiliyor.

Önümüzdeki aydan itibaren 50 dolardan satışa sunulacak olan Misfit Flash, 7 farklı renk seçeneği ile birlikte gelecek.

Kaynak: http://www.wearlogy.com/misfit-yeni-g...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın