Görüş Bildir
Haberler
Miray Daner ve Oğulcan Engin Aşkı Olay Oldu! Kubilay Aka Kıskançlık Krizinde!

Miray Daner ve Oğulcan Engin Aşkı Olay Oldu! Kubilay Aka Kıskançlık Krizinde!

GNS
16.10.2021 - 18:52

Magazin gündeminde beklenmedik bir aşk daha filizlendi. Genç oyuncu Miray Daner, daha öncesinde yine kendi gibi oyuncu Kubilay Aka’yla yaşadığı uzun ilişki ile sık sık gündeme gelirken yaşadığı ayrılık sonrası yalnızlığını sürdürüyordu. Miray Daner’in adı bu sefer yine yaşadığı aşklarla magazin gündeminde sıkça yer alan Seda Sayan ve Sinan Engin’in oğlu Oğulcan Engin’le anıldı. Miray Daner ve Oğulcan Engin sevgili mi? İkili nasıl tanıştı? İşte haberimizde sizin için derledik… 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güzel oyuncu Miray Daner en son internet dizisi olan “Saygı” ile karşımıza gelmişti. Son dönemlerde sevenlerini kilo vermesi ve son derece incelmesiyle şaşırtan Daner yeni bir aşk iddiasıyla gündeme geldi. Seda Sayan’ın oğlu işletmeci Oğulcan Engin’le sevgili olduğu öğrenilen oyuncunun eski erkek arkadaşı Kubilay Aka’nın kıskançlık krizlerine girdiği söylendi. İşte olayın detayları...

Eski Sevgililerden Göndermeler!

Eski Sevgililerden Göndermeler!

Ezgi Eyüboğlu’ndan ayrıldıktan sonra sosyal medya fenomeni Ala Tokel ile kısa süren bir ilişki yaşayan Oğulcan Engin geçtiğimiz günlerde katıldığı doğum günü etkinliğinde Miray Daner ile tanıştı. Menajerinin doğum gününde tanışan ikilinin arasında başlayan flört ilişkiye dönüştü. Sosyal medya fenomeni Ala Tokel yaşadığı kısa ilişki sonrası öğrendiği haber sonrasında Twitter hesabından “Gelen gideni görüntülü arattı öyle diyim” ifadeleriyle Oğulcan Engin’e göndermede bulundu.

Oyuncu Miray Daner şu sıralar Zeki Demirkubuz’un “Hayat” adlı sinema filminde rol alması sebebiyle çekimler için Sinop’a gidiyor. Çekimden sonra İstanbul’a dönen Daner’in geldiği gibi Oğulcan Engin’in yanına gittiği öğrenildi.

Kubilay Aka Kıskançlık Krizinde!

Kubilay Aka Kıskançlık Krizinde!

Miray Daner’in eski sevgilisi Kubilay Aka ise çekimleri biten internet dizisi Aşk 101 ekibiyle Emirgan’daki Gizli Kalsın isimli mekanda eğlenceye katıldığı esnada, Oğulcan Engin ve Miray Daner’i bir arada gördü. Bunu gören Aka’nın bundan rahatsız olduğu ve kıskançlık krizine girdiği söyleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
6
3
2
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın