Görüş Bildir
Haberler
Minik Irmak'ın Katili, Cinayeti Müge Anlı'nın Programında İtiraf Etti!

Minik Irmak'ın Katili, Cinayeti Müge Anlı'nın Programında İtiraf Etti!

Deniz Gök
20.10.2016 - 21:53 Son Güncelleme: 21.10.2016 - 21:24

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde evlerinin önünde oynarken ortadan kaybolan 3,5 yaşındaki Irmak Kupal'ın bulunabilmesi için birkaç gündür polisler tarafından arama çalışması yapılıyordu. Televizyoncu Müge Anlı da küçük Irmak'ı bulmak için ekibiyle birlikte olayı araştırıyordu. 

Anlı'nın küçük Irmak'ı kaçırdığından şüphelendiği Himmet A. program sırasında cinayeti itiraf etti. Küçük kıza tecavüz ettikten sonra öldürüp, Sarıkız Çayı'nın kenarına attığını itiraf eden ve stüdyoya gelen polisler tarafından gözaltına alınan Himmet A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, çayın çevresindeki geniş alanda özel eğitimli köpeklerle arama çalışması başlatıldı. Ekipler şu ana kadar küçük Irmak'ın izine rastlayabilmiş değil...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gündelik işlerde çalışarak geçimini sağlayan 44 yaşındaki Bilal Kupal ile 27 yaşındaki Suriye Kupal çiftinin Menderes Mahallesi'ndeki evlerinin önünde oynayan kızları Irmak Kupal, 14 Ekim günü saat 15.00 sıralarında ortadan kaybolmuştu.

Yapılan arama çalışmalarından bir sonuç alınamayınca baba Bilal Kupal, canlı yayına katılarak Müge Anlı ve ekibinden küçük kızının bulunması için yardım istedi. 

Küçük Irmak'ın genetik bir rahatsızlığı olduğunu ve bu nedenle uzun mesafe yürüyemediğini belirten baba Bilal Kupal, kızının kaçırılma ihtimali üzerinde duruyordu.

Şüpheler Himmet A. üzerinde yoğunlaştı

Şüpheler Himmet A. üzerinde yoğunlaştı

Müge Anlı ve ekibi Alaşehir'de araştırmalarını Irmak'ı en son kendisinin gördüğünü ve evinin önünde oturduğunu söyleyen hurdacı Himmet A. üzerinde yoğunlaştırdı.

Himmet A, katıldığı programlar süresince Irmak'ı sadece gördüğünü fakat olayla ilgisi olmadığını söyledi. 

Şüpheli ve tutarsız açıklamalar yapan Himmet A.'nın daha önce öz yeğenine cinsel istismarda bulunduğu için 1,5 yıl hapis yattığı da belirtiliyordu.

Program arasında Müge Anlı'ya itiraf etmişti...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kupal ailesinin endişeli bekleyişi sürerken bugün ilginç bir gelişme yaşandı. Müge Anlı, küçük Irmak'ı kaçırdığından şüphelendiği Himmet A.'yı bir kez daha programına davet etti. 

İddiaya göre programa ara verildiği bir sırada Himmet A. Müge Anlı'ya küçük Irmak'a tecavüz edip kendisinin öldürdüğünü, cesedini Ilıca Mahallesi'ndeki Sarıkız Çayı kenarına attığını itiraf etti. Bunun üzerine program yetkilileri durumu polise bildirdi. 

Polis ekipleri stüdyoya gelerek Himmet A.'yı gözaltına aldı.

Müge Anlı, kamera arkasında yapılan tecavüz ve cinayet itirafını yayınladı...

Himmet A.'nın kamera arkasında yaptığı Irmak cinayeti ile ilgili açıklamaları kan donduracak cinsten...

Cezaevine gireceği için ağlayan Himmet Kural, 'Beni döverler, beni ayrı bir odaya koysunlar' diyerek itirafı sırasında isteklerde de bulundu. Irmak'ın cesedinin yerini söylemesini isteyen Müge Anlı'ya 'Ben polisten korkuyorum. Bir yere koydum ama hatırlamıyorum. Döverler beni... ' diyerek uzun süre direndi. Ardından da küçük Irmak'ı nereye gömdüğünü anlattı. 

Himmet A.'nın küçük kızı öldürme sebebini 'Kadınlarla birlikte olamıyorum. Parasızlıktan işte... ' diyerek anlatması tüyleri diken diken etti.

Polis ekipleri tarafından program arasında gözaltına alınan Himmet A., Manisa’ya götürüldü. Adliyeye sevk edilen zanlı, çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Arama başlatıldı

Arama başlatıldı

Himmet A.'nın küçük kızı attığını söylediği Sarıkız Çayı'nın çevresindeki geniş bir alanda arama yapılması için Ankara İl Emniyet Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Köpek Eğitim Merkezi'nden özel eğitimli iki ceset arama köpeği getirildi.

İki köpeğin yanı sıra Manisa ve Alaşehir'den yaklaşık 20 kişilik bir polis ekibiyle arama çalışması başlatıldı.

Arama çalışmalarının 8. gününde minik Irmak'ın cansız bedeni gömülü halde bulundu

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyüdü

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deneri

Öz yeğenine cinsel istismarda bulunuyor ve sen onu 1,5 Yıl cezalandiriyorsun tabi ki cikinca böyle bişey yapar resmen davetiye vermektir bu 1,5 yıl ne ya? B... Devamını Gör

violet evergarden

Polisler evine geldiği gün ter içindeymiş yüzü.Telaşlı panik halindeymiş.Çocuğu gömmeye götürdü orda gömdü yoruldu.Yüzündeki ter bu yüzdendi işte.Çocuğa göz ... Devamını Gör

Mümtaz Nazif

Yorumları tek tek okudum.Herkes iki şeye dikkat çekmiş.Birincisi Müge Anlı isimli sunucu nasıl polisten önce buluyor itiraf ettiriyor?İkincisi herkes başka b... Devamını Gör