Görüş Bildir
Haberler
Minibüste Mini Etek Giyen Kadına Saldırı: 'Ramazan'da Böyle Giyinmeye Utanmıyor musun?'

etiket Minibüste Mini Etek Giyen Kadına Saldırı: 'Ramazan'da Böyle Giyinmeye Utanmıyor musun?'

Emre Ordu
17.06.2017 - 13:37 Son Güncelleme: 17.06.2017 - 21:51

İstanbul Pendik'te geçtiğimiz günlerde, sırf şort giydiği için bindiği otobüste saldırıya uğrayan hemşire Ayşegül Terzi vakasını hatırlatan bir olay yaşandı. İddiaya göre, 21 yaşındaki Melisa S., bindiği minibüste kendisine 'Ramazan ayında böyle giyinmeye utanmıyor musun' diyen bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pendik-Aydos hattında yaşanan olayın detaylarını Melisa S.'nin annesi, BirGün'den Mustafa Kömüş'e anlattı.

Zeynep S., saldırganın kızına küfür ve hakaret ettiğini ifade ederek şunları söyledi:

“Saldırgan kızıma ‘O.ospu, Ramazan’da böyle giyinmeye utanmıyor musun’ gibi şeyler söylemiş. Arabadan inerken kızıma yumruk atmış. Kızımın kafası arabanın camına çarpmış. Başka bir kız ise arabadan inmesin diye kolundan tutmuş, saldırgan da yumruklarla kafasına vurmaya devam etmiş. Daha sonra arabadan inmiş. Kızım da onunla birlikte inmiş, ama saldırgan kaçmış.”

Yüzünde morluklar oluşmuş

Yüzünde morluklar oluşmuş

Çevrede bulunan polislerin Melisa S.’yi telaşlı görüp yanına geldiğini aktaran Zeynep S. “Polisler, kızımı telaşlı görünce yanına gelmişler. Kızım olayı polislere anlatmış. Polisler, etrafta biraz arama yapmışlar, ancak saldırganı bulamamışlar. Sonrasında Kurtköy Polis Karakolu’ndan ekip arabası istemişler. Ekip arabasıyla birlikte karakola gidip, tutanak tutulmuş. Oradan polislerle birlikte hastaneye gitmişler. Biz de ablasıyla birlikte hastaneye gittik. Hastanede muayene ettiler. Kafasında birtakım morluklar, şişlikler var. Kök dişinin ucu kırılmış. Raporu aldık, akşam karakola götürdük. Karakolda olayı incelediklerini ifade ederek, cumartesi günü ‘Tekrar konuşuruz’ dediler diye konuştu.

"Kızımın psikolojisi bozuldu, toplu taşıtlara binemiyor"

"Kızımın psikolojisi bozuldu, toplu taşıtlara binemiyor"

Zeynep S., kızının psikolojisinin kötü olduğunun belirterek şöyle devam etti: “Şu anda kızımın sağlık durumu da iyi değil. Özellikle başında acısı ve ağrısı var, midesi bulanıyor. Psikolojisi bozuldu, iki gündür toplu taşıtlara bindiremiyorum. Bu iki günde nereye gittiysek taksiyle gittik. Ablasıyla benim aramda oturuyor, elimizi bırakmıyor asla.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3774
1029
482
167
152
106
78
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
esen-miray-yilmaz

İstediğimi giyerim kimsede karışamaz! Utanmıyorum. Milletin karısına kızına baktığın ve aklın hep uçkurunda olan bir zavallı olduğun için sen utan! Bu danga... Devamını Gör

Fatih Karaduman

Hayvanlara hakaret etmiyelim lütfen.

Rozerin Aran

En kötüsüde bunu alkışlayan veya mutlu olanların olması. Bunu yapandan farkınız yok soysuz köpekler!!!

ay_seagull

işin ironi tarafı ''ramazanda böyle giyinmeye utanmıyor musun '' olmuş ramazan da olmasak sanki normal karşılayacak hanzo herif. Bunlar ramazan da hacı hoca ... Devamını Gör