Görüş Bildir
Haberler
Minecraft Eski Sahibi Notch: 'Para Mutluluk Getirmiyor'

Minecraft Eski Sahibi Notch: 'Para Mutluluk Getirmiyor'

Bir şirketi sıfırdan inanılmaz derece büyütseniz ve kimsenin hayal dahi edemeyeceği paralara satsanız... Sonra cebinizde inanılmaz derecede para ve elinizde bir o kadar fazla boş zaman ile kalsanız.. Mutlu olur muydunuz? Dünyanın en popüler oyunlarından Minecraft’ın yapımcısı Markus ‘Notch’ Persson, şirketini Microsoft’a 2,5 milyar dolara satmasına rağmen mutluluğu yakalayabilmiş değil. Notch, gönderdiği tweetler ile şirketini yüksek meblağlara satmanın karanlık taraflarından bahsetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

“Her şeye sahip olmanın kötü tarafı denemeye devam etmek için sebebinizin kalmaması ve insanlarla iletişimin imkansız hale gelmesi” diyen Notch, bir kız arkadaş da bulmuş ancak terkedilmiş. Notch, İbiza’da arkadaşları ile beraber parti yaparken bile hiç olmadığı kadar yalnız hissettiğini söylüyor ve tüm Mojang çalışanlarının da kendisinden nefret ettiğini iletiyor.

Geçtiğimiz yıl 70 milyon dolara bir malikane alan Persson’a empati yapmak zor olsa da, kendisi gibi aniden zenginliğe ve başarıya ulaşmış olan insanlar ona “böyle hissetmenin normal olduğunu ve bir süre sonra geçeceğini” telkin ediyor.

Kaynak: http://thenextweb.com/insider/2015/08...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
23
7
7
6
5
4