Görüş Bildir
Haberler
Mine Tugay Kimdir, Neden Gündemde? Mine Tugay'ın Son Pozu Olay Oldu...

Mine Tugay Kimdir, Neden Gündemde? Mine Tugay'ın Son Pozu Olay Oldu...

dila bahar
19.10.2021 - 11:58

Güzel oyuncu Mine Tugay, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlülerinden biri. Son olarak Zalım İstanbul dizisinde oynayan Mine Tugay, paylaştığı son fotoğrafı ile gündeme geldi. Daha önce Adı Aşk Olsun ve Gönül Yarası adlı filmlerde oynayan ve magazin basınının büyük ilgi gösterdiği Mine Tugay ile ilgili internette yapılan aramalar da çoğalmış durumda. Peki, Mine Tugay kimdir, kaç yaşındadır? Mine Tugay'ın son projesi ne? İşte sosyal medyanın gündemindeki Mine Tugay ile ilgili bilgiler..

İçeriğin Devamı Aşağıda

En son projesi; Zalım İstanbul dizisi ile sevenleriyle buluşan Mine Tugay, sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşım ile gündeme geldi. İşte o gönderi…

Mine Tugay Yaşlanmıyor!

Mine Tugay Yaşlanmıyor!

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan güzel oyuncu Mine Tugay, İnstagram’dan paylaştığı pozları ile sık sık adından söz ettiriyor. Derin göğüs dekolteli mini siyah elbisesi ile çekildiği pozunu takipçileri ile paylaşan güzel oyuncu, takipçilerinden övgü aldı. Takipçileri Mine Tugay’ın paylaştığı gönderiyi gördüklerinde, yorum olarak ‘Bu ne güzellik?, Mine Tugay yaşlanmıyor.’ Gibi yorumlarda bulundular.

İşte O Instagram Gönderisi

İşte O Instagram Gönderisi

Mine Tugay Kimdir?

Mine Tugay Kimdir?

28 Temmuz 1978 yılında Konya'da dünyaya gelen güzel oyunucu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü mezunudur. 2006 yılında Bahçeşehir Üniversitesinde İleri Oyunculuk dalında Yüksek Lisansını tamamladıktan sonra, üniversiteye başladığı yıl Gülbeyaz adlı dizide rol aldı.

Sinema dünyasına ise 2004 yılında ‘Adı Aşk Olsun' ve ‘Gönül Yarası' adlı filmlerle adım attı. Mine Tugay, 1.70 metre boyunda, 55 kilo ve Aslan burcudur. Oyuncu son olarak ‘Zalim İstanbul' dizisinde ‘Şeniz' karakterini canlandırıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın