Görüş Bildir
Haberler
Milyonlarca Kişinin Merakla Beklediği iPhone 7 Ne Zaman Çıkacak?

Milyonlarca Kişinin Merakla Beklediği iPhone 7 Ne Zaman Çıkacak?

Dünyanın en fazla satılan akıllı telefonlarından olan iPhone serisinin 7. ve son telefonu kısa bir süre sonra raflarda yerini alacak. Peki iPhone 7 ne zaman çıkacak? Daha önemlisi iPhone 7 Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak ve fiyatı ne olacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milyonlarca insanın merakla beklediği iPhone 7, bu hafta görücüye çıkacak.

Milyonlarca insanın merakla beklediği iPhone 7, bu hafta görücüye çıkacak.

Apple'dan yapılan açıklamaya göre iPhone 7, 7 Eylül Çarşamba günü Türkiye saati ile 20:00'da tanıtılacak.

iPhone 7 Türkiye'de ne zaman satışa sunulacak?

iPhone 7 Türkiye'de ne zaman satışa sunulacak?

Tahminlere göre iPhone'un yeni modelinin kasım ayında Türkiye'de olması bekleniyor. 16 GB'lık modelin 750 dolardan çıkması beklenirken, Türkiye'de bu fiyatın tahminen 3500 TL civarında olacağı tahmin ediliyor.

iPhone 7'de beklenen özellikler neler?

iPhone 7'de beklenen özellikler neler?

iPhone 7 modelinde Apple firmasının köklü değişikliklere gitmesi de bekleniyor. Yapılan haberlere göre iPhone 7 modelinde 3D touch özelliği barındırılacak. iPhone'larda orta tuşa bastığımızda ana menüye döner. 3D touch özelliği sayesinde orta tuşa daha kuvvetli bastığımızda telefon farklı bir menüye geçebilecek. Apple'ın bu yeni patenti sadece 3D touch özelliğini genişletmeyi de hedefliyor. Şöyle ki; orta tuşun etrafının 'sağ, sol, üst ve alt' şeklinde dört parçaya ayrılması ve parmak hareketiyle ekranlar arası geçiş sağlanması hedefleniyor. Bu özelliği bir nevi laptoplarda bulunan 'trackpad' yani dokunmatik yüzeye de benzetebiliriz. iOS'ta yenilikler Force Touch teknolojisi yeni özellikleri de tetikleyebilir. Yeni iPhone'da daha iyi bir işlemci olması bekleniyor. Yeni yazılım iOS 9 ile beraber çıkacak. Dünya genelinde herkes tarafından sabırsızlıkla beklenen iPhone 7’nin büyük özelliklerinden biri de wireless şarj aleti olacak gibi duruyor. Dizayn açısından ise Apple'ın en az iki kuşak aynı tasarımı koruma prensibinin yine geçerli olacağı tahmin ediliyor. Yani iPhone 6 kuşağında olduğu gibi ince, hafif ve yuvarlak hatlara sahip bir model kullanıcılarını bekliyor.

Değişen kulaklık yapısı ve kablosuz şarj özelliği

Değişen kulaklık yapısı ve kablosuz şarj özelliği

Apple’ın klasikleşen lansman dönemlerinden olan Eylül lansmanında gelmesine kesin gözüyle bakılan iPhone 7'nin, beraberinde pek çok yeniliği getirmesi bekleniyor. Bu yeniliklerden birisi de  3.5mm kulaklık girişinin kaldırılması olacak. Eğer iddialar yanlış çıkmazsa yeni iPhone’da müzik dinlemek için hali hazırdaki kulaklığımızı kullanamayacağız. Lightning uyumlu yeni bir kulaklık alınması gerekecek. 

Araştırma konusunda oldukça profesyonel çalışmalara imza atan ve piyasanın analizini başarılı bir şekilde yapan Ming-Chi Kuo, paylaştığı yeni bilgiler ile iPhone 7’nin gündeme gelmesine yol açmış bulunmakta. Kuo’nun belirtmesine göre iPhone 7, beraberinde kablosuz şarj desteği ile birlikte gelecek. Akıllı telefonun aynı zamanda farklı bir ekran teknolojisini kullanacağı bilgisi de belirtilenler arasında yer almakta.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
9
7
6
6
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın