Görüş Bildir
Haberler
Milliler'den Gol Yağmuru

Milliler'den Gol Yağmuru

Fatih
21.05.2014 - 20:58

Milliler'den Gol Yağmuru!

A Milli Futbol Takımı, Kosova ile deplasmanda Mitrovitsa kentindeki Adem Yaşari Stadyumu'nda hazırlık maçında karşılaştı.

A Milli Takımımız, hazırlık maçı kapsamında deplasmada karşılaştığı Kosova'yı 6-1 yendi.

Türkiye'nin gollerini Ahmet İlhan (2'), Bilal Kısa (34'), 49' Olcay Şahan (49'), Mustafa Pektemek (54' ve 70'), ve penaltıdan Alper Potuk (87') atarken, Kosova'nın tek golünü Bunjaku (35') kaydetti.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kosova - Türkiye

A Milli Takım Kosova ile karşı karşıya geldi.

İLK 11'LER

Saat 19:00

Stat Adem Jashari

Hakem Bardhyl Pashaj

Kosova Ujkani, Rexhepi, Repa, Sadiku, Curri, Alushi, Nushi, Raskaj, Gashi, Azemi, Bunjaku

TEKNİK DİREKTÖR Albert Bunjaki

Türkiye Volkan Babacan, İshak Doğan, Uğur Demirok, Alper Potuk, Adem Büyük, Ozan Tufan, Mustafa Pektemek, Bilal Kısa, Aydın Karabulut, Tarık Çamdal, Ahmet İlhan Özek

TEKNİK DİREKTÖR Fatih Terim

KARŞILAŞMADAN DAKİKALAR

89' Hızlı gelişen atağımızda savunma arkasına atılan ara pasında topla buluşan Hakan Çalhanoğlu kaleciyi geçerek ceza sahasına giriyor. Hakan topu çekerek arka direğe hareketlenen Olcan'a yerden pasını gönderiyor. Olcan müsait pozisyonda topu filelere gönderiyor ancak tecrübeli oyuncumuzun pozisyonu ofsayt.

87' GOL! Alper Potuk, penaltı vuruşunda topu sol köşeden filelerle buluşturuyor ve skoru 6-1'e taşıyor

82' Mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadık. Savunma arkasına atılan ara pasına hareketlenen Olcan kaleci ile karşı karşıya pozisyonda Kushtrim Mushica'i geçiyor ancak son vuruşunu iyi yapamıyor ve top sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.

78' Millilerimizde bu dakikada iki oyuncu değişikliği birden gerçekleşiyor. Ahmet İlhan ve Mustafa Pektemek oyundan alınırken yerlerine Selçuk İnan ve Olcan Adın oyuna dahil oluyor.

75' Ceza yayı sol çaprazına hareketlenen Albion Avdijaj çok sert vuruyor ancak kaleci Volkan sağ köşeye giden topu uzanarak iyi bir refleksle çıkartıyor.

73' Millilerimizde oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Uğur Demirok oyundan alınırken yerine Caner Erkin oyuna dahil oluyor.

70' GOL! Ay Yıldızlılar Mustafa Pektemek ile farkı dörde çıkartıyor! Sol kanattan ceza alanına giren Olcay rakibi geçerek yerden ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Mustafa Pektemek vuruşunu yapıyor ve topu filelerle buluşturuyor.

69' Topla birlikte ceza yayına hareketlenen Alper ara pasını savunma arkasına doğru gönderiyor. Topa hareketlenen Turgut Doğan sağ çaprazdan ceza sahasına girerek kaleci ile karşı karşıya kalıyor ve yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Kushtrim Mushica uzanarak gole izin vermiyor.

66' Topla birlikte ceza sahasına hareketlenen Tarık, sağ kanattaki arkadaşı Ahmet İlhan'a gönderiyor. Ahmet İlhan ceza sahasına girer girmez ön direğe yerden ortasını gönderiyor ancak savunma topu karşılıyor.

60' Kosova'da üç oyuncu değişikliği birden gerçekleşiyor. Lum Rexhepi, Albert Bunjaku ve Faton Toski oyundan alınırken yerlerine Alban Bunjaku, Albion Avdijaj ve Yll Hoxha oyuna dahil oluyor.

54' GOL! Mustafa Pektemek'in golüyle millilerimiz farkı 4'e çıkarttı.

51' Sağ çaprazdan ceza sahasına hareketlenen Olcay Şahan ortasını ceza sahasına gönderiyor ancak savunma topu karşılıyor.

49' GOL! Ay Yıldızlarımız Olcay Şahan'ın golü ile farkı tekrar ikiye çıkartıyor! Tarık'ın pasında topla birlikte ceza yayına hareketlenen Olcay Şahan sol ayağı ile harika bir şut çıkartıyor ve top sol köşeden filelerle buluşuyor.

45' İkinci yarı Kosovalı futbolcuların vuruşu ile başladı.

D.A İlk yarı 2-1 A Millilerimizin üstünlüğü ile sona erdi.

44' Topla birlikte sağ çaprazdan ceza alanına sokulan Ahmet İlhan uzak mesafeden doğrudan kaleyi düşünüyor ancak kaleci Kushtrim Mushica topu üst direğin hemen altından çıkartıyor.

36' GOL! Kosova, Albert Bunjaku'nun golü ile farkı bire indiriyor. Sol kanattan savunma arkasına atılan pasa hareketlenen Fanol Perdedaj son çizgiye inmeden ortasını yerden ön direğe doğru gönderiyor. Altıpas alanı içerisinde kaleci Volkan'ın topa müdahalesi yetersiz kalıyor. Boşta kalan topu Albert Bunjaku tamamlıyor ve topu yerden filelerle buluşturuyor.

34' GOL! Millilerimiz Bilal Kısa'nın golü ile iki farklı üstünlüğe ulaşıyor! Topla birlikte ceza yayının sağ çaprazına hareketlenen Bilal uzak mesafeden sol ayağı ile kaleyi düşünüyor. Sağ alt direğe çarpan top filelerle buluşuyor.

23' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Bilal ortasını arka direğe doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Uğur Demirok kafa vuruşunu yapıyor ancak kaleci Kushtrim Mushica üzerine gelen topu rahatlıkla kontrol ediyor.

15' Sağ kanattan rakibini çalımlayarak topla birlikte hareketlenen Tarık pasını sağ çaprazda savunma arkasına hareketlenen Ahmet İlhan'a gönderiyor. Ahmet İlhan bekletmeden ceza sahasına ortalamak istiyor ancak vuruşu oldukça kötü gidiyor ve top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

7' Ceza sahası sol çaprazına yakın bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Bilal Kısa ortasını penaltı noktası ile ceza alanı çizgisi arasına doğru gönderiyor ancak savunma topu kafa ile karşılıyor.

2' GOL! Ahmet İlhan Özek, milli takımımızı 1-0 öne geçiriyor.Sol kanattan topla birlikte hareketlenen Mustafa Pektemek dönerek ortasını ceza alanının sağ tarafına doğru gönderiyor. Bu noktada topu kontrol eden Ahmet İlhan Özek vuruşunu yapıyor ve topu sağ köşeden filelerle buluşturuyor.

1' Müsabaka millilerimizin vuruşuyla başlıyor.

3Puan

Kaynak: http://www.3puan.com/content?id=2311
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0