Görüş Bildir
Haberler
MİLLİ YAS İLAN EDİLDİ.

MİLLİ YAS İLAN EDİLDİ.

AŞIKK
29.06.2016 - 17:17

TERÖRÜ LANETLİYORUZ

Atatürk Havalimanı'nda Dış Hatlar Terminali'nde dış hatla gidiş, dış hatlar geliş ve havalimanının otoparkı olmak üzere 3 ayrı noktada patlama meydana geldi. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamda 41 kişi hayatını kaybetti, 239 kişi yaralandı. 

Dış Hatlar gidişteki patlama Rus milli havayolu şirketi Aeroflot'un ofisinin ve check-in işlemlerinin yapıldığı bankonun önünde meydana geldi.

MİLLİ YAS İLAN EDİLDİ

Terör saldırısı nedeniyle 1 günlük milli yas ilan edildi. Bugün bayraklar yarıya iniyor.

21 KİŞİNİN CENAZESİ ADLİ TIP'TA

Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen canlı bomba saldırısında olay yeri ve hastanelerde yaşamını yitiren 3'ü terörist 39 kişinin kişinin cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Hastanelerde yakınlarına ulaşamayan bazı vatandaşlar da bilgi alabilmek için kurum önüne geldi. Öte yandan çevik kuvet ve bazı sivil polislerin de kurum içi ve dışında önünde güvenlik önlemi aldığı görüldü.

İSTANBUL VALİLİĞİ: 41 KİŞİ ÖLDÜ, 239 KİŞİ YARALANDI

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'28.06.2016 tarihinde Atatürk Havalimanında meydana gelen menfur terör saldırısı neticesinde 29.06.2016 (bugün) saat 13:00 itibariyle;

41 kişinin hayatını kaybettiği belirlenmiştir. Hayatını kaybedenlerden 37 kişinin kimliği tespit edilmiş, bunlardan 10’unun yabancı uyruklu, 3’ünün ise çifte vatandaş olduğu anlaşılmıştır. Hayatlarını kaybeden 19 kişi yakınlarına teslim edilmiştir.

Hastanede yaralı olarak bulunan 239 kişiden 109’u taburcu edilmiş, 130 kişinin tedavilerine devam edilmektedir.

Menfur saldırı ve faillerine yönelik detaylı inceleme çok yönlü olarak sürdürülmektedir. Bu haince saldırıda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.'

13 GÜVENLİK GÖREVLİSİ ŞEHİT OLDU , 3 TAKSİCİ HAYATINI KAYBETTİ

Hayatın kaybeden yer hizmetleri (TGS) görevlilerinin adları ise şöyle; Mehmet Çizmecioğlu, Adem Kurt, Muhammet Eymen Demirci, Yusuf Teyfik Haznedaroğlu, Gülşen Bahadır, Çağlayan Çöl, Ercan Sebat, Abdülhekim Buğda, Mahmut Mert.

Hayatını kaybeden Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'ne bağlı taksi şoförlerinin adları ise şunlar: Mustafa Bıyıklı, Erol Eskisoy, Ali Zülfikar Yorulmaz

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın