Görüş Bildir
Haberler
Milli Tenisçiler Elendi

Milli Tenisçiler Elendi

Fatih
14.07.2014 - 23:41

Milli Tenisçiler Elendi

Melis Sezer-İpek Soylu ikilisi, TEB BNP Paribas İstanbul Cup'a veda etti.

TEB BNP Paribas İstanbul Cup' Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda ilk gün çiftler maçlarıyla tamamlanırken, milli tenisçiler Melis Sezer ve İpek Soylu elendi.

Koza World of Sports Arena'da oynanan turnuvanın ilk gününde çiftlerde 3 karşılaşma oynanırken, milli tenisçiler Melis Sezer ve İpek Soylu ikilisi, günün son maçında Slovak Janette Husarova ile Polonyalı Klaudia Jans Ignacik çiftiyle karşılaştı.

Maça etkili başlayan milli sporcular, ilk seti 6-2 kazandı. İkinci sette rakipleri karşısında varlık gösteremeyen Melis-İpek çifti, 6-1'lik sete engel olamadı ve maç tie-break'e uzadı. İkili, final setinde iki kez maç puanını değerlendiremeyince, Husarova-Jans Ignacik, tie-break setini 12-10 kazandı ve çeyrek finale yükselen taraf oldu.

Günün ilk mücadelesinde Ukraynalı Lyudmyla-Nadiia Kichenok kardeşler, Gürcü Oksana Kalashnikova ile Polonyalı Paula Kania çiftiyle mücadele etti. İlk seti 7-6 kaybeden Kalashnikova-Kania çifti, ikinci seti 6-4 kazanarak, maçı tie-break'e taşıdı. Bu sette 10-8 üstünlük kuran ikili, çeyrek finale çıktı.

Günün ikinci müsabakasında ise Avusturyalı Patricia Mayr-Achleitner ve Çek Tereza Smitkova çifti ile Sırp Bojana Jovanovski ve İtalyan Francesca Sciavone ikilisi karşı karşıya geldi. Müsabakanın başında rakiplerine üstünlüklerini kabul ettiren Jovanovski-Sciavone çifti, iki seti de 6-3 kazanarak, son 8 ekip arasına kaldı.

TRTSpor

Kaynak: http://www.trtspor.com.tr/haber/tenis...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın