Görüş Bildir
Haberler
Milli Takım Hazırlık Maçları Saran Medya'da

Milli Takım Hazırlık Maçları Saran Medya'da

Batuhan
03.04.2014 - 15:09

Milli Takım Hazırlık Maçları Saran Medya'da

Türkiye Futbol Federasyonu ve Saran Medya, Milli Takım hazırlık maçları konusunda anlaşma imzaladı.

Maçların medya haklarının münhasır pazarlaması 2018 yılına kadar Saran Medya’da olacak! Saran Medya, maçları hem yurt içinde hem de yurt dışında pazarlayacak.

Türk medya sektöründe spor içeriği alanında pazar lideri olan Saran Medya, Türkiye Futbol Federasyonu ile yeni bir anlaşma imzaladı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun 6,5 milyon dolar muhammen bedel ile ihaleye çıkardığı maçların hak sahibi Saran Medya oldu.

Türk Milli Takımı’nın hazırlık maçlarının Türkiye için ve yine rakip ülke dışındaki diğer bütün ülkeler için münhasır medya hakları Saran Medya’da olacak. 2006 yılından bu yana hazırlık maçlarını pazarlayan Saran Medya, anlaşma kapsamında 2018 yılına kadar tüm hazırlık maçlarının medya haklarının pazarlamasını yapacak. Ayrıca bu anlaşma ile Milli Takım’ın Dünya Kupası öncesi ABD'deki yaz kampı organizasyonu ve oynanacak hazırlık maçlarının medya hakları pazarlaması da Saran Medya’da olacak.

2006 yılından bugüne kadar Avrupa, Orta Doğu, Kuzey ve Güney Amerika olmak üzere dünyanın pek çok yerine Saran Medya tarafından pazarlanan A Milli Takım hazırlık maçlarının, 2018 yılına kadar tüm dünyada pazarlanması hedefleniyor. 2002 Dünya Kupası’ndaki başarısı ve 2008 Avrupa Şampiyonası’nda gösterdiği performanstan sonra üst sıralara tırmanan Milli Takım'ın hazırlık maçlarının 2016 Avrupa Kupası'nda grup ligi maçlarında yaşanacak başarısının artmasıyla birlikte maçlara taleplerin artması bekleniyor. Maçların tüm dünyada geniş kitlelere ulaşması için Saran Medya çalışmalarını sürdürecek.

Konuyla ilgili olarak Saran Medya Spor Grup Başkanı Selim Usta şu açıklamalarda bulundu;2006'dan bu yana Türkiye Futbol Federasyonu’nun iç saha eleme ve hazırlık maçlarındaki uluslararası pazarlama ortağı olarak, ortaklığımızı 2018'e kadar uzatmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Milli takımımızın hazırlık maçlarını dünyanın her yerine pazarlamaya devam etmeyi büyük bir heyecanla bekliyoruz. Başkan ve yönetimine Saran Medya'ya olan güven ve inancından dolayı teşekkür ediyoruz.”

Radyospor

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/17530...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın