Görüş Bildir
Haberler
Milli Sporcuya Aile İçi Şiddetten Gözaltı

Milli Sporcuya Aile İçi Şiddetten Gözaltı

adem kara
15.03.2014 - 13:59

Milli Sporcuya Aile İçi Şiddetten Gözaltı

ANTALYA’da bir karate spor kulübünde şiddet, kapkaç, gasp olaylarına karşı kadınlara savunma teknikleri öğreten 31 yaşındaki İ.İ., aile içi şiddet iddiasıyla gözaltına alındı.

Milli sporcu ve resmi karate antrenörü İ.İ., 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde başlattığı bir uygulama ile kadınlara şiddet, gasp, kapkaç olaylarına karşı savunma teknikleri dersi vermeye başladı. Haftada 3 gün düzenlenen kursta Karate-do teknikleriyle, şiddete uğradıklarında ya da başlarına başka bir şey geldiğinde bundan nasıl kurtulacaklarını öğrenen kadınlar, eğitimden sonra daha dik ve kendine güvenli hale geliyordu.

ŞİKAYET ÜZERİNE GÖZALTINA ALINDI

İddiaya göre dün şehir dışındaki bir müsabakadan dönen İ.İ., 26 yaşındaki 1,5 yıllık eşi G.M.İ. ile tartıştı. Çiftin kavgaya varan tartışması sonrasında evde bulunan kayınvalide polis çağırdı. Eve gelen ekipler milli sporcuyu gözaltına aldı. Demircikara Polis Merkezi’nde geceyi geçiren İ.İ., ifadesinin alınmasının ardından ’aile içi şiddet’ iddiasıyla bu sabah adliyeye sevk edildi. Eşine şiddet uygulamakla suçlanan İ.İ., adliyeden serbest bırakıldı.

Akif ARICI/ANTALYA, (DHA)

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0