Görüş Bildir
Haberler
Milletvekili Zoom Toplantısında Çıplak Yakalandı

Milletvekili Zoom Toplantısında Çıplak Yakalandı

Kanada’da 2015 yılından bu yana Quebec bölgesini temsil eden milletvekili William Amos, Avam Kamarası'nın çevrimiçi olarak düzenlenen oturumda çıplak halde yakalandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kanada'daki Quebec bölgesini temsil eden milletvekili William Amos, çevrimiçi toplantıda zor anlar yaşadı. Ülkede Avam Kamarası'nın internet üzerinden düzenlenen oturum sırasında kıyafetini değiştiren milletvekili William Amos, kamerasını açık unuttu. Toplantı sırasında Amos'un çıplak hali ekrana yansıdı. Bir çok milletvekili olayın şaşkınlığı içinde olduğunu ifade ederken, Amos parlamento üyelerine mail atarak özür diledi.

"Talihsiz bir hata yaptım"

"Talihsiz bir hata yaptım"

Twitter hesabından konuya ilişkin açıklamalarda bulıunan Amos, 'Bugün gerçekten talihsiz bir hata yaptım. Bundan utanıyorum. Koşuya çıktıktan sonra iş elbisemi değiştirdiğim için kameram yanlışlıkla açık kalmış. Toplantıdaki tüm meslektaşlarımdan tüm içtenliğimle özür dilerim. Hata bir daha tekrarlanmaycak' ifadelerine yer verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
138
21
10
8
5
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Filter

Keşke bizdeki en büyük skandal bu olsa

Pasif Kullanıcı

Hata dediğin böyle olsun yiidim <3 Başımızın üstüne :D

Pasif Kullanıcı

Türkiye'de tam kapanmada bile meclisi online toplamamalarının sebebi anlaşıldı. Yelizler için pek iyi sonuçlar vermeyecek diye cesaret edemiyorlar.