Görüş Bildir
Haberler
Miley Cyrus Göğüslerini Açtı! Çıplak Pozuyla Sosyal Medyada Olay Oldu!

Miley Cyrus Göğüslerini Açtı! Çıplak Pozuyla Sosyal Medyada Olay Oldu!

GNS
21.10.2021 - 19:03

Bir dönemin çocuk yıldızı Miley Cyrus yıllar içinde geçirdiği değişimle görenleri şaşırtmaya devam ediyor. Hannah Montana karakteriyle tanınan ve şarkıcılık kariyeriyle hayatına devam eden 28 yaşındaki Cyrus verdiği bir röportajın kapağındaki pozuyla herkesin ilgisini çekti. Kendini farklı şekillerde ifade etmekten çekinmeyen şarkıcının çıplak fotoğrafını paylaşması üstüne sosyal medyada olay oldu. İşte paylaşımıyla pek çok beğeni ve yorum alan Miley Cyrus’un o pozu…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çocukluğunu, ergenliğini ve şu an geçirdiği gençlik yıllarının hep göz önünde yaşayan ve büyüyüşüne tanıklık ettiğimiz ünlü şarkıcı Miley Cyrus gerek yaptığı işlerle gerekse açıklamaları ve paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen bir isim haline geldi. Global çapta tanınan ve şarkıları hit olan pop sanatçısı davranışlarıyla aykırı bir figür olarak tanınmaya başladı. Verdiği bir röportaj için kamera karşısına geçen Cyrus, çıplak pozlarıyla olay oldu.

Kendini Göstermekten Çekinmedi

Kendini Göstermekten Çekinmedi

Miley Cyrus kendini, eleştirilere rağmen her daim istediği gibi ifade etti, çekinmedi. Magazin dergisi için çiftlikte pozlar veren ünlü isim yine kapak için göğüslerini sergiledi. Miley açıklamasında ise 'Evet, ben gerçekten bir rock yıldızıyım,' dedi. Instagram'da 149 milyon takipçisi olan güzel starın çıplak pozuna beğeni yağdı.

İşte Olay Olan O Fotoğraflar

İşte Olay Olan O Fotoğraflar
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
25
10
9
6
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın