Görüş Bildir
Haberler
Microsoft Translator ile Sesli Çeviri Yapın!

Microsoft Translator ile Sesli Çeviri Yapın!

Batuhan
07.08.2015 - 13:55

Microsoft , Windows Phone’ da bulunan özel uygulamaları, yavaş yavaş iOS ve Android platformlarına taşımaya devam ediyor. Microsoft, şimdi de Google Çeviri ’nin en büyük rakibi olarak görünen Microsoft Translator isimli çeviri uygulamasını iOS ve Android kullanıcılarının beğenisine sundu. 50’den fazla dil desteği bulunan Microsoft Translator , iPhone ve Android telefon uyumundan daha çok akıllı saat uyumu ile ön plana çıkıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple Watch ve Android Wear ile uyumlu olan Microsoft Translator sayesinde, 50 farklı dil arasında anında çeviri yapabilirsiniz. Konuştuğunuzu algılama ve sesli çeviri yapma özelliği bulunan Microsoft Translator , size yabancı gelen bir dili konuşan kişilerle anında kolayca iletişim kurmanızı sağlıyor. Tabii çeviri için internete bağlı olmanız gerekiyor.

Microsoft Translator; Bulgarca Arapça, Boşnakça, Katalanca, Çince, Çince, Fince, Fransızca, Almanca , Hırvatça, Çekçe, Danca, Hollandaca, İngilizce , Estonyaca, Yunan Haiti Creole İbranice, Hintçe, Hmong Daw, Macarca, Endonezya’ca, İtalyanca , Japonca , Korece, Letonya, Litvanya, Malayca, Malta, Norveç, Queretaro Otomi, Farsça, Lehçe, Portekizce, Rumence, Rusça , Sırpça, Sırpça, Slovakça, Slovence, İspanyolca , İsveççe, Tayca, Türkçe , Ukraynaca, Urduca, Vietnamca ve Galler ve Yucatec Maya dillerine destek veriyor.

Microsoft Translator uygulamasını iOS için buradan ve Android için buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Shiftdelete

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0