Görüş Bildir
Haberler
Microsoft'tan Daha Ucuz Bir Office Paketi Geliyor

Microsoft'tan Daha Ucuz Bir Office Paketi Geliyor

Batuhan
14.03.2014 - 11:18

Microsoft'tan Daha Ucuz Bir Office Paketi Geliyor

Microsoft’un en önemli gelir kalemlerinden biri olan Office yazılımlarının standart fiyatları küçük işletme ve özellikle de bireysel kullanıcılar için her zaman cazip olmayabiliyor. Microsoft bu yüzden daha ucuz bir Office 365 paketini resmen duyurdu.

Toplamda 3,5 milyon kullanıcıya ulaşmış olan Office 365’in bu yeni paketi özellikle bireysel ev kullanıcılarını hedefliyor. Microsoft’un yaptığı açıklamaya göre bu yeni paketin aylık ücreti 7 dolar, yıllık ücreti ise 70 dolar olacak.

Sadece 2 farklı cihazda kullanılabilecek olan bu yeni Office paketindeki iki cihaz konusundaki ayrım ise ilgi çekici…

Var olan koşullarda en ucuz iki Office 365 paketinden biri sadece öğrencilere özel, diğeri ise 5 kullanıcıya kadar izin veriyor. Öğrencilere özel olan paket 4 yıl için 80 dolar değerinde ve iki farklı cihaza kurulabiliyor. 5 kullanıcılık paketin fiyatı ise yıllık 99 dolar.

Yeni duyurulan 70 dolarlık Office 365 paketi de yine iki cihaza kurulabiliyor fakat Microsoft bu kez cihaz ayrımını ekran özelliğine göre yapıyor. Buna göre kullanıcılar Office 365’i bir PC veya Mac bilgisayar ile bir de tablet bilgisayarda kullanabiliyorlar. Yani aynı anda iki PC veya bir PC ve bir Mac’e kullanmak mümkün değil.

Aradaki fiyat farkı çok büyük olmasa da, ofis yazılımları konusunda Microsoft alışkanlığına sadık kalmak isteyebilecek bireysel kullanıcılar için bu ilgi çekici bir fırsat olabilir.

Webrazzi

Kaynak: http://www.webrazzi.com/2014/03/14/mi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0