Görüş Bildir
Haberler
Microsoft, Surface 2 İçin 'Tamam' Dedi

Microsoft, Surface 2 İçin 'Tamam' Dedi

onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Microsoft, bir dönem büyük ümitlerle piyasaya sürdüğü cihazın, yolun sonuna geldiğini duyurdu!

Microsoft, son çeyrekteki finansal raporunun bir parçası olarak, Surface gelirlerinin yaklaşık olarak yüzde 25 artarak 1.1 milyar dolara yükseldiğini duyurdu. Bu artıştaki en önemli etken ise, şu ana kadar üretilen en özellikli, en ince, en hafif ve en büyük ürün olan Surface Pro 3 idi.

Pro 3, Microsoft'un en tutulan ürünlerinden biri oldu ve firma, geçtiğimiz hafta alanını daha da genişleterek dahili bir bilgisayarı da içeren büyük bir dokunmatik 4K ekran olan Surface Hub'ı duyurdu. Bu ürünün amacı, işyerlerinde dayanışmayı ve üretkenliği arttırmak olarak dikkat çekiyor. Ancak bir başka Surface ürünü, artık yolun sonuna gelmiş durumda.

Microsoft, Business Insider aracılığı ile Surface 2 tabletinin üretiminin durdurulduğunu onayladı. Firmanın son aylarda Surface Pro 3'e odaklandığı düşünülürse, bu durumun o kadar da şaşırtıcı olmadığını söyleyebiliriz.

Microsoft, Surface RT ve Lumia 2520 gibi Windows RT tabanlı ürünlerine ne olacağını kesin olarak söylemezken, bu yazılımlara gelecek olan güncelleme ile ' Windows 10'un bazı işlevlerine sahip olacaklarını ' duyurmakla yetindi.

  • Chip
Kaynak: http://www.chip.com.tr/haber/microsof...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0