Görüş Bildir
Haberler
Microsoft, Nokia X Serisinin Bittiği Resmi Olarak Duyurdu

Microsoft, Nokia X Serisinin Bittiği Resmi Olarak Duyurdu

Teknolopi
18.07.2014 - 20:01 Son Güncelleme: 18.07.2014 - 21:26

Microsoft, Nokia X Serisinin Bittiği Resmi Olarak Duyuruldu !

Microsoft geçen yayınladığımız haberine göre 18 bin işçisini çıkaracaktı. 16 binini 6 ay içinde çıkaracağını söylemişti. Şimdi ise Microsoft çalışanlarına Nokia X serisinin’de bitireceği mailini yolladı. İş altta detayları okuyabilirsiniz.

Microsoft’un CEO‘su Satya Nadella‘nın Microsoft çalışanlarına gönderdiği e-postadaki başka ilgi çeken detay Nokia X serisinin bitirilecek olması. “Müthiş bir Android deneyi” olarak adlandırılanNokia X cihazları, senenin başlarında çıkmış, cep meraklılarının dikkatini uyandırmıştı.

Nadella, X cihaz tasarımlarının “Windows ile çalışan Lumia ürünleri olarak hayatlarını sürdüreceğini” söyledi. Nokia X2′nin Microsoft’un Android planlarını devam ettireceği yorumları yapılmasına yol açmıştı. Ancak Microsoft’un en son hamlesi, bu durumun farklı olduğunu ortaya çıkardı.

Nokia X cihazlarını Windows Phone‘lu cihazlara dönüştürecekler, bu durumda piyasaya uygun fiyatlı Lumia’lar sunacaklar. Bunu hemen yapacaklarını söyleyen Elop, Nokia X ürünlerini satmaya ve desteklemeye devam edeceklerinin de altını çizdi. Microsoft’un Windows Phone dışında Başka platformlar üzerinde ilgilenmediği, kendi platformuna odaklanacağı anlaşılmış oldu.

Kaynak: http://teknolopi.com/microsoft-nokia-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın