Görüş Bildir
Haberler
Microsoft CEO'su Nadella: 'Dolmakalem 10 Yıl İçinde Yok Olacak'

Microsoft CEO'su Nadella: 'Dolmakalem 10 Yıl İçinde Yok Olacak'

ATKN
07.02.2015 - 19:14
İçeriğin Devamı Aşağıda

Microsoft CEO'su Satya Nadella, dolmakalemin 2025 yılında kullanılmaz hale geleceğini öne sürdü. Nadella akıllı saat yerine yollarına Mcrosoft Band ile devam edeceklerini belirtti.

Microsoft'un üçüncü CEO'su olarak geçtiğimiz yıl göreve başlayan Satya Nadella, ABC televizyonuna verdiği röportajda teknolojinin geleceğine dair kehanetlerde bulundu. Nadella, 2025 yılında dolmakalemin kullanılmayacağını savundu.

Kullanmadan yaşayamayacağı en önemli teknolojik ürünün Microsoft Office olduğunu söyleyen Nadella, mobil işletim sistemleri arasında halen belirgin bir pay elde edemeyen Windows Phone'un uzun ömürlü olacağını ve başarı kazacağını savundu.

Microsoft'un akıllı saat üretip üretmeyeceği konusunda kesin bir cevap vermeyen Nadella, Microsoft Band ürünüyle yola devam edeceklerinin sinyalini verdi. Sağlık uygulamalarıyla öne çıkan akıllı bileklik Band için geçtiğimiz ay yazılım güncellemesi sunulmuştu.

Kişisel hayatıyla ilgili olarak da müzik dinlemek için çevrimiçi platformları kullandığını belirten Nadella, Pandora ve Xbox Music'i tercih ettiğini belirtti.

Hayatta bir günlüğüne yer değiştirmek istediği kişinin 2001 yılında ölen efsanevi kriket oyuncusu Donald Bradman olduğunu söyleyen Nadella, kriket hayranlığını da yeniden gözler önüne serdi.

ABC News, Al Jazeera Turk

Kaynak: http://aljazeera.com.tr/haber/dolmaka...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0