Görüş Bildir
Haberler
MHP'li Vural: 'Soykırım İddialarını Kabule Söz mü Verdiniz?'

MHP'li Vural: 'Soykırım İddialarını Kabule Söz mü Verdiniz?'

İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

1915 olayları üzerinden hükümetin politikalarını eleştiren Vural, 'Bu girişimler karşısında hükümetin gıkı çıkmıyor. Diplomatik girişimler söz konusu değil. Ermeni soykırım iddialarını kabul edeceğinize ilişkin bir yerlere söz mü verdiniz? Siz sarayda şeref konuğu olarak ağırladığınız zaman Papa'ya 'Ermeni soykırımı iddialarıyla ilgili görüşlerinizi şiddetle reddediyorum' dediniz mi demediniz mi? AK Parti'nin soykırım iddialarına karşı adam gibi tavır almasını istiyoruz' dedi.

Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) seçim gözlemcileri heyetiyle olan görüşmede Vural, TRT'nin tutumu, ajansların manipülasyon aracı olarak kullanılması, tarafsız olması gereken Cumhurbaşkanı'nın taraf olmasının problem olduğunu ifade ettiklerini belirterek basının seçimlerde tarafsız olması gerektiğini vurguladı. Vural, görüşmede 'kedilerin trafolara müdahalesi' konusunun da konuşulduğunu kaydetti.

'Ekonomiyi

yöneten kişilere güven kalmamış'

Ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Vural, AK Parti'nin ekonomi politikasının çöktüğünü söyleyerek, 'Ekonomiyi yöneten kurumlara, ekonomiyi yöneten kişilere güven kalmamış. Her bakan ayrı telden çalıyor. Ne yaptıkları belli değil' dedi.

'Bir yerlere söz mü verdiniz?'

1915 olayları üzerinden hükümetin politikalarını eleştiren Vural, 'Bu girişimler karşısında hükümetin gıkı çıkmıyor. Diplomatik girişimler söz konusu değil. Ermeni soykırım iddialarını kabul edeceğinize ilişkin bir yerlere söz mü verdiniz? Siz sarayda şeref konuğu olarak ağırladığınız zaman Papa'ya 'Ermeni soykırımı iddialarıyla ilgili görüşlerinizi şiddetle reddediyorum' dediniz mi demediniz mi? AK Parti'nin soykırım iddialarına karşı adam gibi tavır almasını istiyoruz' diye konuştu.

Ağrı'daki çatışma

Ağrı'daki çatışmaya ilişkin Vural, 'Terörle mücadele etmeyen onlar, amaçları oy. Dertleri millet, kardeşlik değil. Bu gerginliği oluşturanlar meydanda. Allah akıl fikir versin' dedi.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0