Görüş Bildir
Haberler
MHP'den CHP'ye Çok Sert Yanıt: 'Kendileri PKK’nın Don Lastiği'

etiket MHP'den CHP'ye Çok Sert Yanıt: 'Kendileri PKK’nın Don Lastiği'

Onedio Medya
14.10.2016 - 14:45 Son Güncelleme: 14.10.2016 - 15:23

Başkanlık tartışmaları sertleşerek devam ediyor. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, partisini eleştiren CHP'li Selin Sayek Böke'ye, 'Kendisi, sayın Genel Başkanımıza ve partimize izansızca laf atmaktadır. Kendileri PKK’nın 'don lastiği' oldukları için dünyayı öyle algılamaları ve partimize lastik yakıştırması yapmaları tamamıyla bilinçaltlarının dışa vurumudur' diye karşılık verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Büyükataman, yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi: 'Diğer bir siyaset kuklası CHP’li Selin Sayek Böke, Sayın Genel Başkanımıza ve partimize izansızca laf atmaktadır. Kendileri PKK’nın 'don lastiği' oldukları için dünyayı öyle algılamaları ve partimize lastik yakıştırması yapmaları tamamıyla bilinçaltlarının dışa vurumudur.

CHPMHP’nin siyasetini sorgulayacağına 'ailece HDP’ye oy verdik' diyen dönemin Genel Başkan Yardımcısını sorgulamalıdır. Bebek katilinin posteri altında yürüyüşe katılan milletvekilini ve şu anda kelle koltukta PKK ile mücadele eden polisimize ve askerimize suç duyurusunda bulunan bir diğer Genel Başkan Yardımcısını sorgulamalıdır.

MHP Genel Sekreteri Büyükataman, Che Guevara için de, "Arjantinli, maceracı serseri" ifadesini kullandı.

MHP Genel Sekreteri Büyükataman, Che Guevara için de, "Arjantinli, maceracı serseri" ifadesini kullandı.

Büyükataman'nın açıklaması şöyle devam ediyor: 

'Milliyetçi Hareket Partisi; Türkiye ve Türk milleti için vardır. Biz sorumlu ve millî muhalefetimizi yine yapacağız; ama siyasi mücadelenin ahlaki ve vicdani dengeden mahrum olmasına izin vermeyeceğiz. Bu devlet bizimdir. Bu millet biziz. CHP’liler ya PKK leşlerine ağıtlar yakar ya da Che tişörtleriyle Meclis’te gösteri yapmaya kalkışır. Milliyetçilik, Bolivya dağlarında öldürülen Arjantinli maceracı serseri Guevara için zırlayıp da sıra Kazak kahramanı Osman Batur’a gelince susmak hiç değildir. CHP zihniyeti bunu anlayamaz.

Bu sebeple CHP’nin sözcüleri Sayın Genel Başkanımızın adını ağızlarına alırken iyi düşünmelidir. Milliyetçi Hareket’e bu konularda dil uzatmak sicili bozuk, sabıkası kabarık zihniyetlerin haddi ve hakkı değildir.'

Selin Sayek Böke ne demişti?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başkanlık tartışmaları hakkındaki açıklamaları nedeniyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştiren CHP Sözcüsü Selin Sayek Böke, Bahçeli'ye 'Saray'ın yedek lastiği' ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
267
206
85
80
51
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hemingway

Chp mhp'sinde değilim de işin, bahçeli nasıl destek vermiş başkanlığa anlaması güç. Ya gözünüzü seveyim kaçınız açıp da dinledi konuşmasını? "cumhurbaşkanı f... Devamını Gör

loveless

baskanlik konusunda katılıyorum mhp bencede sucsuz. chp de ise halktan cok uzak elit kesimi temsil ediyo bu yuzden oy alamıyor. kesinlikle mhp secmeni bu yuz... Devamını Gör

FERO

Tekrar ediyim bu MHP nin ülkede tek çakılı çivisi yoktur . Anca havlasın

AbSurDMaN

Bu MHP tayfa gerçekler yüzlerine söyleyince niye delleniyorlar? Madem sarayın yedek lastiği lafına alınıyorsunuz, olmayın aq?

Alperen Satılmış

Sarayın yedek lastiği mi olmak önemli yoksa ABD köpeği mi?