Görüş Bildir
Haberler
Mevlüt'ten Transfer Sorusuna Cevap

Mevlüt'ten Transfer Sorusuna Cevap

Fatih
20.08.2014 - 21:18

Adı G.Saray ve F.Bahçe ile anılan Mevlüt Erdinç, konuya ilişkin net konuştu.

Fransa'nın Saint-Etienne ekibinin formasını giyen milli futbolcu Mevlüt Erdinç, hakkındaki transfer iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. Erdinç, 'Kulübüme bir teklif gelmedi. Ben Saint-Etienne'de kalıyorum. Böyle bir durum yok' ifadesini kullandı.

'Bir Türk takımıyla oynamak gurur verici'

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Fransa'nın Saint-Etienne takımında forma giyen Türk futbolcu Mevlüt Erdinç, bir Türk takımına karşı oynamanın kendisine gurur verdiğini, çok mutlu olduğunu ancak turu geçmek için çalışacaklarını ifade etti.

 'Sezona iyi başladım. İki maçta, üç golüm var'

Kardemir Karabükspor'u çok iyi analiz ettiklerini, izlediklerini, oyuncularını yakından tanıdıklarını vurgulayan Mevlüt, 'Kardemir Karabükspor iyi bir takım. Kardemir Karabükspor, Rosenborg'u eledi ve motivasyon olarak şu anda iyiler. Bu sezona ben de iyi başladım. İki maçta, üç golüm var. Böyle devam etmek istiyorum' dedi.

'Şanslar eşit'

Karşılaşmada şansların eşit olduğunu belirten Mevlüt, şunları kaydetti:

'Kurada Kardemir Karabükspor çıkınca, arkadaşlarım beni aradı. Sevindim. Benim için ülkeme gelmek özel bir şey. Gurur duyuyorum. Ancak bizim için önemlisi turu geçmek. Gol atarsam da farklı bir duygu olacak. Ama işimiz bu. Kardemir Karabükspor'da Ahmet ilhan Özek'i tanıyorum. Milli takımdan arkadaşım. Bir de Fransa'dan birkaç futbolcuyu tanıyorum.'

Galatasaray ve Fenerbahçe teklif yaptı mı?

Mevlüt Erdinç, Türk takımları tarafından transfer edilmesinin söz konusu olduğunun hatırlatılması üzerine 'Kulübüme bir teklif gelmedi. Ben Saint-Etienne'de kalıyorum. Böyle bir durum yok' ifadesini kullandı.

TRTSpor

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın