Görüş Bildir
Haberler
Metin Feyzioğlu: "Kozmik Oda İddiası, Dünyanın En Akla Zarar İddiasıdır"

Metin Feyzioğlu: "Kozmik Oda İddiası, Dünyanın En Akla Zarar İddiasıdır"

Caner
19.03.2015 - 20:08
İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, 'Kozmik Oda' soruşturmasıyla ilgili. 'Kozmik Oda iddiası, dünyanın en akla zarar iddiasıdır' dedi.

Kütahya Barosu tarafından düzenlenen 'Hukuk ve Demokrasi' konulu söyleşiye konuşmacı olarak katılan Feyzioğlu, Hilton Garden İnn Otel'de söyleşi öncesi gazetecilerin soruları cevaplandırdı. 'Kozmik Oda' soruşturmasıyla ilgili soru üzerine Feyzioğlu, 'İddia, dünyanın en akla zarar iddiasıdır. Aşçı başı, şu, bu toplanmışlar, Bülent Arınç'a suikast girişiminde bulunacaklarmış. Neyle suikastte bulunacak, meyve bıçağıyla mı? Kimler oldukları da çıktı.

Bunu vesile kılarak Bülent Arınç'a sözde suikastle ilgisi olmayan kelimelerin kozmik odada aratıldığı görüldü. Nihayetinde Genelkurmay'ın açıklamasından da anlıyoruz ki Türkiye'nin bütün savaş planları, bir yabancı devletin işgal hareketi karşısında cephe gerisinde yapılacak bütün savunma planları, yedekleri milisler gibi bunların isimleri, her şey çöpe gitti. Bu odaya girilmesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin güvenliğini maalesef ihlal etti. Bu çok büyük bir suçtur.

O soruşturmayı usulsüz başlatanlar da suçludur. O 'Kozmik Oda'ya girip o bilgileri birilerine peşkeş çekmek isteyenler de suçludur. Tabii ki mahkemede saklanması gereken birtakım el yazması belgelerin savcılığa verilmesi de yasaya aykırıdır çünkü kanun çok açık, hakim inceleyebiliyor, savcıya o yetkiyi vermiyor ama savcıya verilmiştir. Burada bir kez daha görülmüştür ki Silahlı Kuvvetlerinin harp imkan ve kabiliyetlerini doğrudan hedef alan bir operasyon yapılmıştır' dedi.

HÜSEYİN EFE

İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0