Görüş Bildir
Haberler
Meteorolojiden Pazar Günü İçin Kritik Uyarı: Sıcaklar 10 Derece Kadar Düşecek!

Meteorolojiden Pazar Günü İçin Kritik Uyarı: Sıcaklar 10 Derece Kadar Düşecek!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı son değerlendirmeye göre hafta sonu yurdun birçok bölgesinde hava sıcaklıklarından düşüş yaşanacak. Sıcaklıklar, kuzey ve iç kesimlerde hissedilir derece düşecek. 24 Ekim Pazar günü sabah saatlerinden itibaren Balkanlar’dan gelecek soğuk hava dalgası sebebiyle havalar soğuyacak. İşte bölge bölge hava durumumu tahminleri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hava durumundaki son tahminler vatandaşların gündeminde. Son haftalarda sıcaklıkları mevsim değerlerinde seyrederken, pazar günü itibariyle havalar hissedilir derecede düşecek.

10 DERECE BİRDEN DÜŞEBİLİR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre; sıcaklıkların kuzey ve iç kesimlerde hissedilir derecede düşeceği tahmin ediliyor. Yapılan son değerlendirmelere göre pazar günü sabah saatlerinden itibaren ülkenin kuzey ve iç kesimlerinin Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği bekleniyor. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının pazar gününden başlayarak kuzey ve iç kesimlerde 6 ila 10 derece düşmesi ve gelecek hafta ortasına kadar mevsim normallerinin 4 ila 6 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor.

23 Ekim Cumartesi Hava Durumu Tahminleri

23 Ekim Cumartesi Hava Durumu Tahminleri

24 Ekim Pazar Hava Durumu Tahminleri

24 Ekim Pazar Hava Durumu Tahminleri
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın