Görüş Bildir
Haberler
Meteoroloji Uyardı: Buzlanmaya Dikkat!

Meteoroloji Uyardı: Buzlanmaya Dikkat!

Onedio Medya
08.12.2015 - 08:40

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Kuzey, iç ve doğu kesimlerin parçalı, yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Kuzey Ege, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda pus ve sis hadisesi ile birlikte iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemizin iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, doğu kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

  • BUZLANMA VE DON UYARISI: Bu sabah ve gece saatlerinde hava sıcaklıklarının sıfırın altına düşmesiyle birlikte iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (yollarda buzlanma nedeniyle trafikte ve ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

  • SİS UYARISI: Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere Marmara'nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Kuzey Ege, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde güney ve doğusunda pus ve sis hadisesi ile birlikte bölgenin güneydoğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın zamanla batısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

BALIKESİR Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sis hadisesi bekleniyor. 7

BURSA Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde sis ve pus hadisesi bekleniyor. 14

İSTANBUL Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 13

KIRKLARELİ Parçalı ve az bulutlu 13

EGE

Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeyinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde kuzeyinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR Az bulutlu ve açık 12

DENİZLİ Az bulutlu ve açık 15

İZMİR Az bulutlu ve açık 15

MANİSA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 13

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Az bulutlu ve açık 20

ANTALYA Az bulutlu ve açık 21

HATAY Az bulutlu ve açık 19

MERSİN Az bulutlu ve açık 19

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ANKARA Az bulutlu ve açık 11

ÇANKIRI Az bulutlu ve açık 9

ESKİŞEHİR Az bulutlu ve açık 11

KAYSERİ Az bulutlu ve açık 9

BATI KARADENİZ

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BOLU Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 8

DÜZCE Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 14

KARABÜK Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 10

ZONGULDAK Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 11

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu, gece saatlerinde kıyılarının yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı, Doğu Karadenizin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AMASYA Parçalı ve az bulutlu 11

ORDU Parçalı ve az bulutlu 13

SAMSUN Parçalı ve az bulutlu 13

TRABZON Parçalı ve az bulutlu, gece saatlerinde çok bulutlu 13

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeydoğusunun parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde kuzey ve doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi, bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ERZURUM  Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 0

KARS Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 0

MALATYA Az bulutlu ve açık 13

ŞIRNAK Az bulutlu ve açık 9

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 16

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 17

SİİRT    Az bulutlu ve açık 12

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 17

DENİZLERDE HAVA

Marmara ve Kuzey Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, batısı çok bulutlu Rüzgar: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s) , doğusu ilk saatler kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), batısı akşam saatlerinden itibaren kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 2,0m Görüş: İyi.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50km/s), akşam saatlerinden itibaren 5 ila 7 (40-60km/s) kuvvetinde Dalga: 1,5 ila 2,5m, akşam 3,0m Görüş: İyi, pus anında orta; sis anında zayıf.

EGE Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu; Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50km/s), akşam saatlerinden itibaren 5 ila 7 (40-60km/s), Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, kuzeyi 3,0m Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve güneybatı, akşam saatlerinden itibaren kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0