Görüş Bildir
Müziği Bırakan Deniz Tekin İngilizce Öğretmeni Olduğu İddialarına Yanıt Verdi, Yeni Planını Açıkladı
Geçtiğimiz aylarda müziği bıraktığını açıklayan Deniz Tekin, hakkındaki 'İngilizce öğretmeni oldu' iddialarına sosyal medya hesabından cevap verdi. İddiaları doğrulayan Tekin, '5 sene ülkede çalışır sonra da çoğu yaşıtım gibi damacanaya tecavüz edilmeyen bir ülkeye iltica ederim diye düşünüyorum. Nasıl plan? Alın sizin olsun müziği de kariyeri de...' dedi. 
Reklam
Reklam
"Rüzgarı Esti" Cumhurbaşkanıyla Aralarındaki Gerginlik İddialarına Mehmet Şimşek'ten Net Yanıt
Mayıs 2023 seçimleri sonrasında göreve gelen Mehmet Şimşek, görevi teslim alırken konuşmasındaki gibi 'rasyonel' yolları tercih ederken, devraldığı ekonomik durumun sorunlu olması nedeniyle fatura da ağırlıklı vatandaşa kesiliyor. Şimşek'in göreve gelmesi sonrası Mart 2024 seçimleri bir sınav niteliğine dönüşürken, partisinin tarihi boyunca ilk kez sandıktan 2. çıkmasıyla da gözler üzerine dönmüştü. Seçimlerden bu yana bitmeyen kulisler karşısında Mehmet Şimşek, bir kez daha sessizliğini bozdu.
Istakoz Paylaşımıyla Gündem Olmuştu: AK Parti Milletvekili Şebnem Bursalı’nın Lüks Merakı Gündemde
AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, bayramda dünyanın en lüks mekanlarından birinde yediği ıstakozu paylaşması gündem olmuştu. Kendi partisinden bazı kişilerden de tepki gören Bursalı, olayın gündem değiştirilmek için kullanıldığını söylemişti. Şebnem Bursalı’nın lüks markaların pahalı ürünlerini taktığı fotoğraflar da konuşulmaya başlandı.
Reklam
Reklam
Reklam
Fatih Altaylı'dan Kendisine "Sözde Gazeteci" Diyen Hakan Ural'a Duyanları Dumur Eden Cevap
Hakan Ural son günlerin en çok konuşulan isimlerinden bir tanesi haline geldi. İran-İsrail arasındaki gerilime yönelik yaptığı yorumla sosyal medyada eleştirilerin hedefi olan Ural'a pek çok ünlü isimden de cevap gelmişti. Fatih Altaylı'nın yorumuna sinirlenen Hakan Ural 'Sözde gazeteci' çıkışı yapmıştı. Fatih Altaylı ise bu söylenenlere ağır bir cevap verdi.
Reklam