Görüş Bildir
Haberler
Meteoroloji'den Yine 'Kuvvetli Yağış' Uyarısı...

Meteoroloji'den Yine 'Kuvvetli Yağış' Uyarısı...

FreiGeist
23.06.2015 - 08:46
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun batısı, Batı Karadeniz'in batısı, Doğu Karadeniz kıyıları ile Kırıkkale, Nevşehir, Kırşehir, Aksaray, Kayseri, Niğde, Yozgat, Kastamonu, Ordu, Artvin ve Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Yağışların İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in batısı ile İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Kırıkkale ve Afyonkarahisar çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzeybatı kesimlerde 1 ila 3 derece azalacağı, doğu bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Kuzey, iç ve batı kesimlerde kuzey yönlerden, Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da güney ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyıları, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ve Hatay çevreleri ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

YEREL KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in batısı ile İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Kırıkkale ve Afyonkarahisar çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah ve öğle saatlerinde İstanbul, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ÇANAKKALE Parçalı ve çok bulutlu, yerel sağanak yağışlı 26

EDİRNE Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yerel sağanak yağışlı 27

İSTANBUL Parçalı çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde yerel olarak kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25

KIRKLARELİ Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yerel sağanak yağışlı 25

EGE

Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinde Afyonkarahisar çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Güney Ege kıyılarında kuzey yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) eseceği tahmin ediliyor.

AFYONKARAHİSAR Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 23

İZMİR Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 28

MANİSA Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinde il geneli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 29

MUĞLA Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu 29

AKDENİZ

Az bulutlu, zamanla iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz'in iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı, iç kesimleri öğle saatlerinden itibaren yer yer çok bulutlu 30

ANTALYA Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28

HATAY Az bulutlu 29

MERSİN Az bulutlu, iç kesimleri öğle saatlerinden itibaren parçalı yer yer çok bulutlu 30

İÇ ANADOLU

Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin batısı ile Kırıkkale, Nevşehir, Kırşehir, Aksaray, Kayseri, Niğde ve Yozgat çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bölgenin kuzeybatısında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ANKARA Parçalı çok bulutlu, yerel olarak kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

ÇANKIRI Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 28

ESKİŞEHİR Parçalı çok bulutlu, yerel olarak kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23

SİVAS Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 28

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin batısı ile Kastamonu çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bölgenin batısında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BOLU Parçalı ve çok bulutlu, yerel olarak kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

DÜZCE Parçalı ve çok bulutlu, yerel olarak kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

KARABÜK Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı  28

ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu ve Artvin çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA Parçalı yer yer çok bulutlu 30

SAMSUN Parçalı yer yer çok bulutlu 26

TOKAT Parçalı yer yer çok bulutlu 29

TRABZON Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı 25

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı bulutlu, öğleden sonra Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ERZURUM Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 29

KARS Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 27

MALATYA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 34

VAN Az bulutlu ve açık 27

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin batı kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 38

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık, zamanla yer yer parçalı bulutlu 33

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık, zamanla yer yer parçalı bulutlu 38

SİİRT Az bulutlu ve açık 38

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, batısı aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde (10-30km/s). Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s), sabah saatlerinde 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde. Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), öğle saatlerinde güneyi kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/s); Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/s) kuvvetinde. Dalga: 1,0 ila 2,0m, güneyinde 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), öğle ve akşam saatlerinde Doğu Akdeniz'in batısında 4 ila 6 (30-50 km/s) kuvvetinde. Dalga: 1,0 ila 2,0m, öğle ve akşam saatlerinde Doğu Akdeniz'in batısında 1,5 ila 2,5m; Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde. Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0