Görüş Bildir
Haberler
Metallica'dan Yeni Şarkı: 'Moth Into Flame'

Metallica'dan Yeni Şarkı: 'Moth Into Flame'

Onedio Medya
26.09.2016 - 19:58

18 Kasım’da yeni albümü 'Hardwired…To Self-Destruct'ı yayınlamaya hazırlanan Metallica'dan yeni bir şarkı geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk duyuru ile birlikte paylaşılan ve ilerleyen günlerde de klibi yayınlanan Hardwired’dan sonra şimdi de “Moth Into Flame” Metallica hayranlarıyla buluştu.

Metallica: Moth Into Flame

Grup, Haziran ortasında yeni albümünün miksajına başladığını açıklamıştı.Lars Ulrich de Nisan başındaki açıklamasında Metallica'nın yeni albümünü tamamlamak üzere olduğunu söylemişti. 

Ulrich, açıklamasında “Neredeyse bitti sayılır. Yapılması gereken birtakım başka işler var. Bugünlerde Metallica'da olmak, sadece bir albüm yapmaktan ibaret değil. Bir sürü farklı şey var ve bir yandan onları da halletmemiz gerekiyor. Diğer işler tamamen bittiğinde albüm üzerinde çalışıyoruz. Açıkçası bunu seviyoruz. Sadece albüm, turne, albüm, turne olmaması hoşumuza gidiyor. Kısacası sürekli yapacak bir şeyler oluyor ama bir yandan albüm de bitmek üzere.” diye konuşmuştu. 

Yeni gelen bir açıklamada ise Ulrich, albümün önümüzdeki 3 ay içinde tamamlanacağını ifade etmiş: “Müzikal yaratım sürecinin sonuna geliyoruz ve ileriye bakıp bu albümü tüm evrenle nasıl paylaşmamız gerektiğine yoğunlaşıyoruz. Haziran ayında oturup tüm bunları nasıl ortaya koyacağımızı, adının ne olacağını ve içinde ne olacağını belirleyeceğiz.” demişti.

Pasifagresif

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
93
39
3
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bahadır A

zıpkın gibi, fişşşek gibi parça olmuş!

1. yorum :D o değil de o ne lan tekme tokat daldı şarkı bana

okisi

lan olum bilen biri varsa açıklasın amk adamların eski şarkılarıyla şu anki şarkılarındaki lezzeti hiç değişmedi amk lezzet lan bildiğin bu nasıl bişey amk b... Devamını Gör