Görüş Bildir
Haberler
Mesut: "Rosicky, Premier Lig'in En İyilerinden"

Mesut: "Rosicky, Premier Lig'in En İyilerinden"

Fatih
15.01.2014 - 22:14

Rosicky, Premier Lig'in En İyilerinden

Mesut Özil, takım arkadaşı Rosicky ile aynı tarzda oyuncular olduklarını belirtirken, 33 yaşındaki yıldızın Premier Lig'in en iyi futbolcularından biri olduğunun da altını çizdi.

Arsenal'in yıldız ismi Mesut Özil , takım arkadaşlarından Tomas Rosicky 'ye övgüler yağdırırken, Çek futbolcunun Premier Lig'in en iyi oyuncularından biri olduğunu dile getirdi.

Bu sezon başında Real Madrid'den Arsenal'e transfer olan Özil, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamalarda, 'Rosicky ile benzer özellikleri olan futbolcularız. Hızlı futbolu seven ve sürekli koşan bir oyun tarzımız var. Bana göre Rosicky, Premier Lig'deki en iyi futbolculardan biri. Takıma katkısı çok fazla ve onun gibi bir futbolcuyla aynı takımda oynamaktan mutluluk duyuyorum.' ifadelerini kullandı.

Arsenal'de forma giydiği 16 lig maçında 4 kez rakip fileleri havalandıran Mesut, kırmızı beyazlı ekipte oynamaktan memnuniyet duyduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: 'Arsenal'e gelmeden önce bu kulübün Avrupa'nın en iyi 5 kulübünden biri olduğunu biliyordum. Teknik ve fiziksel olarak olarak çok güçlü oyunculara sahibiz. Antrenmanları izlerseniz, topun asla durmadığını göreceksiniz. Arsenal'de olduğum için çok mutluyum.'

Öte yandan Arsenal teknik patronu Arsene Wenger de, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Rosicky ile sözleşme yenileyeceklerini üstü kapalı olarak belirtmişti.

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/447/ingil...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın