Görüş Bildir
Haberler
Mesut Özil: "Doğru Yoldayım"

Mesut Özil: "Doğru Yoldayım"

Enver K.
29.03.2015 - 15:11

Sakatlıktan kurtulduktan sonra Arsenal'i adeta ateşleyen Türk asıllı Alman yıldız halinden çok memnun.

Ekim ayında Almanya Milli takım antrenmanında yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Mesut Özil, dönüşünün ardından Arsenal'e yeni bir çehre kazandırdı.

26 yaşındaki futbolcu, son maçlarda takımının en çok koşan ismi olarak savaşçı ruhunu da ortaya koyarken, dönüşünün ardından 3 gol atıp 4 de asist yaptı. Mesut, Arsenal'de Şubat ayının en iyi oyuncusu seçildi.

Mesut Özil, kulübünün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada şunları söyledi:

'Sanırım çok olumlu bir sezon geçiriyorum. Elbette sakatlığım kötü oldu çok maç kaçırdım. Ancak performansıma bakınca, oldukça memnun olduğumu söyleyebilirim.

Doğru yoldayım. En önemli şey sürekli iyi performans sergileyebilmek. Takım beni harika şekilde destekliyor ve teknik direktör de bana olan güvenini hissettiriyor.

Sakatlıktan dolayı futbolu çok özlemiştim ve bu zaman zarfında çok sıkı çalıştım. Sadece takımıma yardımcı olmak istiyorum ve bunun için de doğru yoldayım.

En önemli şey maçları takım olarak kazanabilmek. Elbette asist yapmak veya gol atmak güzel ancak gerçekten en önemlisi takım halinde başarılı olmamız.'

Alman Milli ortasaha futbolcusu, İngiltere Premier Lig'de son iki sezonda Cesc Fabregas'tan (15) sonra 14 asistle en çok asist yapan ikinci oyuncu oldu.

2013 yazında 50 Milyon Euro karşılığında Real Madrid'den Arsenal renklerine bağlanarak Londra temsilcisinin tarihindeki en pahalı transfer olan ortasaha futbolcusu, Londra'daki ilk sezonunu ise 7 gol ve 13 asistlik bir performansla tamamlamıştı.

Mackolik

Kaynak: http://www.mackolik.com/News/NewsDeta...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0